Semne bune anul are!

Inca de pe 1 ianuarie, am dat fuguta sa verific ce zic cartile mele de tarot despre anul (meu) 2014.
Prima extrasa (Tarotul Zen Osho) a fost SUCCESUL. Bun asa. 




cartea extrasa din setul Geometria sacra-carti oracol este cea cu nr 60: INVITATIA. ALTE DIMENSIUNI. 



Anul acesta nu mi-am mai facut nicio lista speciala cu obiective. Am cateva dorinte, insa nu vi le spun.:-)
Ma gandesc doar ca daca 2013 a fost un an al asteptarii, al tihnei, al economiei de miscari (sarcina+nastere+acomodare/alaptare), atunci, prin compensare, 2014 va fi pentru mine un an al miscarii, al dinamismului, al actiunii. Si daca miscarile mele stau sub semnul succesului, asa cum indica cartea de tarot, cu atat mai bine. Cum latura spirituala nu poate fi neglijata, cealalta carte ma asigura ca sunt invitata sa explorez, impreuna cu ghizii mei, si alte dimensiuni. Numitorul comun, coincidenta sau nu, al ambelor carti este indemnul/sfatul de a merge mai departe. Totul este trecator...


De bine si aici:

Ce aduce noul an
Noul an vine in viata ta cu o mare infuzie de creativitate, care se va reflecta in proiectele pe care le incepi. Conecteaza-te la vasta energie a Universului si constientizeaza cum gandurile si actiunile tale influenteaza lumea exterioara. Lasa-te inspirat si inspira-i pe cei din jurul tau!
“Nu aranjandu-ti altfel circumstantele vietii iti vei gasi linistea, ci dandu-ti seama cine esti la cel mai profund nivel.” – Eckhart Tolle

Forta care te ghideaza
A vorbi in public, a impartasi celorlati, reprezinta pentru tine un instrument puternic, care iti aduce recunoastere si implinire, in acest an. Indiferent ce alegi sa faci, expune-ti ideile in fata oamenilor, fie ca o faci intr-un cadru restrans, fie intr-un cadru mai larg. Sinceritatea, in special fata de tine insuti, iti deschide usile catre victorie.
Echilibrul/ armonia in viata
Credinta in Dumnezeu iti aduce echilibru, iti da curaj si incredere. Avand aceasta credinta in interiorul tau, poti face orice iti propui, chiar daca nu stii cum se va intampla acest lucru. Esti ghidat clipa de clipa, doar asculta-ti inima si conecteaza-te la sursa posibilitatilor infinite.
Beneficii si daruri
Primeste abundenta in viata ta, caci intregul Univers lucreaza in favoarea fericirii si bunastarii tale. Nu exista teste, blocaje sau obstacole in calea ta, cu exceptia propriilor tale proiectii ale fricii de cum va arata viitorul. In loc sa iti indrepti atentia catre ceea ce-ti lipseste, fii recunoscator pentru ce ai in momentul prezent, in existenta ta.

Comentarii

Anonim a spus…
Shame on you. Pune si tu macar un P daca tot scrii pe bani.
Andreea a spus…
Nu am scris in viata mea un post pe bani. Pun linkuri catre carti sau video-uri ca sa le fie oamenilor mai usor. Shame on you ca te arunci sa presupui aiurea.
Anonim a spus…
Mie asta mi-a si placut la cursurile tale, ai o franchete deosebita, esti sincera si ai si umor. Vezi, daca o tii tot asa, ai succesul garantat! Diana
Andreea a spus…
Da, la mine ce e in gusa si-n capusa :-))
N-am nimic de ascuns si imi place sa ma iau uneori peste picior singura, mai ales daca publicul se amuza :-))