7 luni fericite

De Dragobete, sarbatorim fix 7 luni de indragosteala. O indragosteala care creste, se nuanteaza, se adanceste, crestand inima mai adanc si mai adanc....
Miruna implineste 7 luni pe 24 februarie.
Fetita mea - bujor roz, fetita mea cozonac pufos, fetita mea inger fara dinti, fetita mea bucurie personificata, fetita mea numai zambet si chiot de bucurie. 
Te iubim cu totii. Vladi te acopera de sarutari, iti canta pe limba lui si iti danseaza. Tati te tine in brate mereu parca cu putina mirare: de unde ai aparut, cum de zambesti intruna? Mami, care te-a dorit, te-a chemat, te respira zi de zi si isi simte preaplinul bratelor si al inimii si e fericita. Te iubim si pe langa noi, inca multi altii. Bunicii. Adriana, Miruna, Bianca, Catalin-in ochii lor mami a citit fara gres iubirea pentru tine. A fost acolo cand ei s-au indragostit de tine. Si daca ar fi numai asta si mami tot i-ar iubi! 
Ai deja prieteni, copil bun ce esti. Esti bogata.
Viata lunga si plina de bucurie si iubire, fetita mea iubita! Sa cresti in iubire de Dumnezeu si de oameni, sa cresti in bunatate, sa cresti in lumina, in intelepciune.
Sa cresti frumos, copila iubita, sa bucuri orice suflet cu care vei interactiona. 



Photo







Comentarii

Bogdan a spus…
Clar! Daca-l are pe Catalin...s-a scos pe viata! :)
Gandul bun,
CBH
Andreea a spus…
:-))
Lore a spus…
Intru Iubire si Lumina va doresc zile tihnite, zambet si rasfat cat cuprinde, un ghiocel parfumat si multe raze de soare.
Andreea a spus…
Multumim, Maja! Te imbratisam!