Galben

Savurez o limonada cu polen crud, dupa o reteta invatata de la Corina (multumesc!!!). Limonada care vine dupa (deja) doua pahare de apa cu argila Algo.
Am avut gripa, care a trecut ( cu ceaiuri, transpiratii provocate, adica ma imbracam gros special ca sa mor de cald si sa elimin  toxine prin piele si reiki), am avut (si mai am ceva ceva laringita). Cu niste dureri de gat cumplite, tuse, sputa....lipsa poftei de mancare (minus doua kilograme, dar asta e singurul lucru bun in toata povestea asta). 

Polenul crud si argila algo sunt medicamentele si antibioticele mele, ca de cele din farmacii nu am avut voie sa ma ating si ma bucur ca a  fost asa. Mi-a trecut gripa si fara medicamente.....si am mai aflat una alta despre fabulosul polen sau despre argila cea magica. 
Limonada cu polen are o culoare vie, superba-un galben ca al celor mai insorite zile de vara. Cred ca si ea in sine vindeca privitorul obosit de atata gri murdar. sau pe cel agasat de atata rosu valentinesc. O placere vizuala.

Am citit ca polenul poate tine loc de o masa sau chiar doua pentru cei care doresc sa piarda in greutate, ca ajuta la purificarea organismului (poate va apucati de o curatenie de primavara), ca rezolva carentele de nutrienti ale organismului.

De asemenea, este un remediu pentru insomnii. Cititi aici mai multe: polenul crud
Cum a zis prietena mea, Ioana, cu care am vorbit la telefon despre polen: grasi, insomniaci si gripati (sau toate trei la un loc si nu numai voi), nu mai aveti nicio scuza! Acum stiti de polenul crud!! O reclama pe care n-ar da nimeni doi bani, ne amuzam si noi :-))


P.S. Daca vi se pare ceva schimbat la stilul meu de scris, cred ca pot explica/banui ce este: in afara faptului ca ma grabesc tare, tocmai am terminat o sesiune de aerosoli cu ser fiziologic. Sotul meu a remarcat ca ma comport mai ciudat dupa ele, e ca si cum as inhala heliu :-))). Explicatia reala este ca dupa inhalatii simt o usurare, respir mai bine, fara asa dureri mari, lucru care ma inveseleste, desigur. 
P.S. Apropo de curele de slabire, foarte indicate sunt semintele de canepa (eu iubesc laptele de canepa). Nu stiu cum actioneaza, insa dr Gillian Mckeith le recomanda calduros celor care doresc sa scape de cateva kilograme. Le spune: "semintele siluetei". Se gasesc pe net sau la plafar si merg consumate/presarate in/pe orice mancare sau facute lapte la blender. 

Comentarii