Poti scapa de fumat. Vrei?



Află totul despre cum funcționează metoda care a ajutat milioane de oameni să scape de fumat. Disponibilă și în România, din 2011: Allen Carr Easyway Romania

- fără plasturi sau gume cu nicotină;
- fără medicamente;
- fără țigări electronice sau medicinale;
- fără voință;
- fără sevraj;
- fără kilograme în plus;

Miercuri, 5 martie 2014, la ora 19.00, Diana Vasiliu, unicul terapeut anti-fumat din România, specializat în metoda Allen Carr, va prezenta programul de sesiuni și va răspunde tuturor întrebărillor!
Ceainaria "Adevarul" Str Doamnei nr 27. Povestea Dianei aici. si mai pe larg, aici.
Intrarea este liberă!

Comentarii

Anonim a spus…
La BV nu se organizeaza? Ca as trimite si eu cativa!!!
Ella a spus…
Si eu m-am lasat de fumat cu ajutorul aceleaşi cărţi, cu câţiva ani în urmă - nici nu mai ştiu câţi. O găsisem întâmplător pe internet, în format electronic, în limba română.
Deci, functioneaza :)
Diana V. a spus…
Organizam sesiuni oriunde in tara, cu conditia sa se adune minim 8 persoane ca sa formam grupul de lucru. Detalii aici - http://allencarr.ro/pages/prin_tara si la: raspunsuri@allencarr.ro
Lore a spus…
Un Martisor cu bucurie!

Andreea, iti multumesc! Acest post mi-a amintit de cartea lui Allen Carr si am comandat-o si eu. Dragul meu se tot joaca de-a lasatul de fumat si nu prea ii iese. A inceput sa o citeasca...asa cu o fata cam lunga...usor surprins de cadoul meu...si dupa cateva pagini l-am surprins zambind iar la cateva minute deja radea. Ma bucur mult. Te imbratisez!
Andreea a spus…
Multumesc din suflet! Asa martisoare sa tot primesc!!