38 de ani


Sunt atat de emotionata si coplesita de toate gandurile frumoase indreptate azi spre mine!

 Nu imi dau seama cum ma simt la 38 de ani. Cand eram mica eram sigura ca nu am sa traiesc atat de mult :-)) 

Si iata-ma: la 38 de ani, cu inima insemnata cu fierul incins al iubirii pentru copii, iata-ma, inca tinzand cu putere, dureros uneori, spre perfectiune, spre unitate, spre frumusete, inca punand intrebari, inca trezindu-ma curioasa dimineata, simtind in aer multele posibilitati si daruri pe care le aduce ziua. La 38 de ani...nu e nici mai usor, nici mai greu de trait ca la alte varste. As vrea sa spun ca sunt mai inteleapta, mai treaza, mai prezenta. Ma tem ca nu. 38. Un sac de regrete, de lucruri pe care mi-as fi dorit sa le fac altfel si un vapor de bucurii si daruri. Un amalgam care face sa fiu cine sunt. A fi, a obloji, a iubi. Drumul meu de femeie la 38 de ani. Unde va duce? Destinul nu scrie decat ceea ce ne spunem...zice cantecul. Vi-l daruiesc azi, cand implinesc 38 de ani. 



               

Comentarii

Monica a spus…
Iti urez din inima sa ai parte de sanatate, liniste in suflet si sa te bucuri alaturi de cei dragi!
Si vreau sa-ti multumesc. Postarile tale mi-au inseninat de multe ori zilele.
La multi ani!
Monica
Anonim a spus…
Imi pare rau ca nu am vazut mai devreme ca e ZIUA TA,la multi ani frumosi ca sufletul tau!(sper sa mai primesti si urarea mea,desi e cam tarziu :( )
ItI multumesc cu tot dragul pt toate gandurile si sentimentele pe care mi le trezeste fiecare articol de'al tau :)
Andreea a spus…
Monica, am vazut mesajul tau inca de saptamana trecuta. Mi-a facut mult bine sa aud ca te-am inseninat adesea. Mi se pare incredibil si frumos in acelasi timp. Multumesc!

@ Anonim-eu multumesc! Sa stii ca inca e deschis la urari :-). Cu cateva zile inainte de ziua mea si o saptamana dupa, inca ...e de actualitate si imi place mult ca este asa.