Fetita care am fost

                                                
Iunie insemna pentru mine soare, colb auriu, copii, joaca, vacanta, cirese, multe cirese si ziua mea. Mereu de ziua mea mama imi comanda tort de inghetata. Si serveam copiii la scoala cu fondante, in ultima zi de scoala, desi ziua mea era pe 27 iunie, cand eram deja in vacanta. De cate ori vad poza cu bunica mea, zambesc-sunt asa bine imbracata, pieptanata! Stresul ei din fiecare sambata: inca de dimineata incepea cu rugile catre mine: sa stau sa ma spele, ca vine ma-ta si te vede nelaiata :-)), ia cu maica sosete si incalta-tesa nu mai umblu desculta ca ai lui nu stiu cine, ca eu nu sunt ca ei si se supara muma-ta si sa vezi ce ne face, apoi incepea din nou in olteneasca ei imposibila: da mai stai, muica, pe batatura, lasa ulita, ca acus intra muma-ta pe poarta si nelipsitul refren: te roaga, muica, lasa bolbotinele, ca te strici la burta si sa vezi tu de nu te ia muma-ta la oras! Judecand dupa ce burtica aveam, cred ca ultimul sfat nu il ascultasem....Mancam cu nesat cirese, lubenita, corcoduse verzi, mere direct din pom.
In rest, traiam cu ras si aer

La multi ani tuturor copiilor! Sa ne pastram intacte undeva in noi candoarea copilariei, curiozitatea, inocenta si frumusetea! La multi ani, puii mei frumosi si buni! Si eu si tati ne dorim sa aveti o copilarie fericita, cu iubire, cirese, inghetata si joaca.


                                     
                                         

Comentarii

astharte a spus…
La multi ani copiilor tai si copilului din tine! Sa va pastrati mereu un zambet in buzunar pentru zilele mai putin senine!
Andreea a spus…
Multumesc mult! Un gand bun catre tine si fetita ta!
Anonim a spus…
trei frumosi :-)
Andreea a spus…
Multumim :-)