Mesajele de dimineata

O mare sursa de bucurie, recunostinta si placere sunt pentru mine mesajele de dimineata trimise de Monica Visan (editura For You). Rezonez puternic cu ele, sunt practic idei care sunt in mine de cand ma stiu si pe care la randu-mi le exprim aici cat de clar pot. Bucuria ca cineva pune in cuvinte ceea ce sufletul meu deja cunoaste si accepta ca adevarat este indescriptibila.

Le puteti citi accesand pagina aceasta. Ele sunt numerotate in ordine-primul, al doilea, al treilea etc. Cum vi se par? 

Va puteti abona la newsletterul trimis de aceeasi doamna minunata si le veti primi pe mail zilnic. Eu le astept mereu cu bucurie si imi doresc sa ajunga la cat mai multi oameni. 

O mostra :-) Imi apartin sublinierile.


Al Optsprezecelea Mesaj


Covorul fermecat


A stărui în actul de exprimare a recunoştinţei, caracterizat de bucurie, însufleţire, puritate şi elevare, este covorul vostru fermecat, precum şi scutul de protecţie, pentru … a pluti pe aripile vântului schimbării şi frecvenţelor vibratorii ale oricărui orizont temporal sau ale oricărei realităţi. Prin urmare, cât mai des posibil, întoarceţi-vă în inima voastră sacră şi îngăduiţi-i iubirii divine a universului să radieze înspre tot şi toate. Aţi fost înzestraţi cu această dragoste divină, aidoma tuturor fiinţelor umane. Secretul constă în a vă reaminti această putere, precum şi obiectivul vostru, cât timp vă aflaţi în trupul material şi, totodată, în a vă păstra inima deschisă în faţa revărsării acestei iubiri divine.

Starea de bine şi puritatea spaţiului sacru al inimii sunt deosebit de importante; iar frecvenţa vibratorie să vă fie rezonanţa bucuriei şi a recunoştinţei! Continuăm să afirmăm şi să subliniem acest mesaj, întrucât este singurul mesaj cu o valoare de netăgăduit. Voi - şi toţi ceilalţi - aveţi o fiinţă pur vibraţională. Cultivaţi deprinderea de a vă eleva vibraţiile, în orice moment.

Cântaţi, dansaţi, iubiţi, iertaţi, onoraţi, mulţumiţi, slăviţi şi apreciaţi, dintr-o inimă plină de recunoştinţă, tot ceea ce se desfăşoară în faţa voastră, tot ceea ce trăiţi, tot ceea ce percepeţi. Aceste frecvenţe şi vibraţii emoţionale reprezintă bagheta voastră magică, pentru a transforma toate celelalte frecvenţe şi vibraţii discordante. 
 

Comentarii