Gaia. Terra. Planeta Pamant

               
                          

Va ganditi uneori la planeta noastra? Eu adesea.....Imi imaginez cum ar fi daca ar fi curata, sanatoasa, cu apele limpezi si nepoluate. Cu belsug de hrana si resurse. Cu mult verde. Aer curat, revigorant. Cu animale libere sa se bucure de viata in habitatul lor. Oameni care nu cunosc lipsurile, saracia, degradarea, boala. 
Gaia vindecata. Gaia salvata. Gaia dornica si capabila sa ne sustina multa vreme de acum incolo. Gaia bogata, Gaia frumoasa. Nespus de frumoasa. 



Dintre toate problemele cu care se confrunta Pamantul, care este cea pe care ati vrea sa o vedeti eradicata? Prima pe care ati rezolva-o daca ati avea.... o bagheta magica si dorinta de a ajuta planeta? 


Sursa foto: gettyimages.com

Comentarii

Good a spus…
As renunta la petrol si as folosi masinile deja construite si nebagate in seama, care sunt eco :)
Anonim a spus…
Spuneam pe Facebook ca daca oamenii ar fi scosi din starea lor de nepasare, indolenta, nesimtire si li s-ar inocula mai multa dragoste pentru tot ce-i inconjoara, mai mult respect, mila si consideratie, atunci planeta incet... incet ar reveni la starea ei normala, stare de care toti am beneficia din plin.

Pe curand, poate!
Olivian a spus…
Dacă ar fi să aleg aș alege stoparea foametei. Mi se pare aberant ca o planetă să aibă toate resursele necesare pentru a-și hrăni populația și totuși să fie oameni care mor de foame.
Miluca a spus…
Fiecare avem bagheta magica. Se numeste constiinta. Sau sa-ti pese. Nu de altul sau de alta sau de aia sau aialalta. Doar sa iti pese :) Si sa faci ceva in sensul asta...