Trei lectii de viata cu un numitor comun: asculta-ti inima. Steve Jobs


  1. Conectand punctele. Privind inapoi spre trecut, vei vedea ca tot ceea ce ai trait a avut sens. Avand incredere ca punctele se vor conecta undeva pe parcursul drumului iti va da incredere sa iti urmezi inima
  2. Cateodata viata te loveste in cap cu o caramida. Nu iti pierde credinta. Fa ceea ce iubesti cel mai mult. Urmeaza-ti inima, chiar daca asta te scoate din rand si pe moment, nu pare sa aiba sens. Evenimentele dificile (concedierea de exemplu) poate fi doar un tratament neplacut, insa foarte necesar pacientului. Permite un nou inceput, o noua energie, o intrare intr-o noua etapa. Atata vreme cat ne urmam inima.
  3. A-ti aduce aminte de moarte in fiecare zi este cea mai buna cale pe care  o cunosc pentru a evita capcana de a crede ca ai ceva de pierdut. Esti deja nud. Nu ai niciun motiv sa nu iti urmezi inima. Moartea este destinatia finala a vietii. 
Cel mai important, ai curajul de a-ti urma inima si intuitia. Cumva, ele stiu dinainte ce vrei tu sa devii cu adevarat. Toate celelalte sunt secundare.



                       

Comentarii