Noiembrie tihnit





Beau mult ceai verde cu iasomie, smotocesc si alerg prin casa zgatia mica si vesela, lucrez in orele in care ea doarme la doua proiecte minunate, ma gandesc la obiectivele pe care nu le-am atins anul acesta, desi am facut pasi mari, visez cu ochii deschisi cum vreau sa fiu, cum vreau sa arat, cum vreau sa ma simt, cu cine vreau sa lucrez, in ce mediu, fac cumparaturi pe net, raspund la mailuri, citesc cateva pagini cand si cand si savurez in tihna un episod sau doua dintr-un serial recent descoperit. Cam asta fac. 
Imi ating zilnic fruntea cu putin parfum solid Grace, uneori aprind lampa de aromoterapie cu cateva picaturi de ulei esential, citesc despre Bahaullah din Romania, despre frugivori, despre Cabala, iar sambata dimineata ajung la yin yoga si feminity yoga. Savurez atunci linistea parcului Kiseleff, aerul rece matinal, modul in care mi se detensioneaza corpul dupa ce execut toate posturile si asanele. 
Cum toate lucrurile sunt ciclice, imi spun ca toata tihna si linistea de acum vor fi, probabil, contrabalansate intr-un viitor apropiat de multa agitatie, multe drumuri, multe intalniri. Ma pregatesc mental, cu exercitii de vizualizare si setat intentii si savurez, uneori constient, prezenta, tot ceea ce am acum: caldura, liniste, doi copii veseli si senini, un film bun, o carte. 

Comentarii

Anonim a spus…
Ce bun si simplu indemn ai transmis prin aceasta
postare....e binevenit <3
Francesca
Andreea a spus…
:-)