Votez Iohannis

                             
                             



Votez decenta. Votez schimbarea. Votez normalitatea. Il votez pe Klaus Johannis. Poate nu are experienta politica a contracandidatului sau. Poate pare incet (dar de cand vorba asezata este asociata cu incetineala gandirii?), poate este atipic si deci greu de digerat de marea masa. Insa eu il prefer. Si nu de ieri, de azi. Ci din 2009
Il votez pentru ca m-am saturat de Mitici vorbareti, panglicari cu vorbele. 
Vreau fapte, nu vorbe. 
Imi amintesc ca la inceputurile sale, Ponta mi-a fost simpatic. Il urmaream cu placere-parea fresh, tanar, un pic obraznic, indraznet, curajos. Asa il percepeam. Evolutia lui insa a luat-o pe un drum pe care mi-e sila sa il urmaresc. A devenit asemenea celor din jurul lui. Prospetimea si indrazneala lui pe scena politica s-au dovedit butaforii, minciunile au curs garla, iar anturajul i-a dat lovitura de gratie. Nu mai pun linkuri, sunt pline ziarele online de dovezi ale celei mai murdare si disperate campanii electorale. Nu pot vota un om care joaca atat de murdar. Nu ma reprezinta.
Ma implic acum pentru ca numai la gandul ca ar putea iesi Ponta presedinte simt un val de tristete. Traiesc aici, nu vreau sa plec. Copiii mei traiesc aici si sper sa aleaga Romania atunci cand vor creste mari. Vreau pentru ei o tara cu reguli normale, corecte. O tara fara baroni, nepotisme, jocuri politice murdare. O tara curata, bine gospodarita. O tara in care isi vor putea gasi un loc de munca, in care statul nu va fi dusmanul, ci aliatul, protectorul lor si al muncii lor. O tara care are resurse fabuloase, care merita folosite cu intelepciune. Nu furate, nu pangarite, nu vandute cui ofera mai mult. 
Nu cred ca Iohannis va avea un mandat usor. Dar sper sa fie tare, sa nu se abata de la principiile lui, de la valorile lui si sa aleaga mereu ce este mai bine pentru noi, pentru tara noastra.  

Daca vreti sa il cunoasteti mai bine, puteti urmari documentarul acesta. 

Si acesta, mai vechi:

Comentarii

Marius Scarisoreanu a spus…
Mult respect pentru alegerea ta, Andreea!
Andreea a spus…
Multumesc, Marius! Apreciez, inteleg ca ai aceeasi optiune :-)