Despre Cabala


Ce este Cabala? De ce a fost ascunsa pana acum, iar acum se studiaza intens de catre atat de multi oameni? Care este mesajul ei? Este Cabala mistica?  La aceste intrebari si la multe altele puteti afla raspuns urmarind aceasta emisiune la care au fost invitati David Mogos si Daniel Meze-ambii studenti in Cabala. 

Pe Daniel l-am intrebat dupa emisiune care este povestea lui, cum a ajuns la Cabala, catre care pe mine m-au dus o serie de sincronicitati si Daniel mi-a raspuns: am sa iti spun la timpul potrivit o poveste. Dar nu povestea a ceea ce am fost, ci povestea cui am sa devin! Poate ca despre asta este Cabala-despre cine o sa devenim...




Comentarii

osma a spus…
Bună tuturor,
Numele meu este dl, Rugare Sim. Locuiesc în Olanda și sunt astăzi un om fericit? și mi-am spus că orice creditor care mă salvează pe mine și pe familia mea din situația noastră proastă, o să-i spun pe orice persoană căutând împrumut, mi-a dat fericire pentru mine și familia mea, aveam nevoie de un împrumut de € 300,000.00 pentru a-mi începe viața, pentru că eu sunt un singur Tată cu 2 copii, am întâlnit acest sincer și Allah se tem de împrumutătorul împrumutului de om care mă ajută cu un împrumut de 300.000,00 €, el este un om temut de Dumnezeu, dacă ai nevoie de împrumut și vei plăti împrumutul, te rog să-l contactezi spunându-i că (domnule, Rugare Sim) te referi la el. Contactați domnul Mohamed Careen prin e-mail: (arabloanfirmserves@gmail.com)


FORMULARUL DE INFORMAȚII PRIVIND APLICAREA LOR
Nume......
Al doilea nume.....
2) Sex: .........
3) Suma împrumutului necesară: .........
4) Durata împrumutului: .........
5) Țara: .........
6) Adresa de domiciliu: .........
7) Număr mobil: .........
8) Adresa de e-mail ..........
9) Venit lunar: .....................
10) Ocupația: ...........................
11) Care site-ul v-ați referit aici la .....................
Multumesc si toate cele bune.
Trimiteți un e-mail la adresa arabloanfirmserves@gmail.com