Cinci exercitii usoare antiimbatranire

Va invarteati in copilarie? Eu faceam asta spontan pana ameteam, apoi ma intindeam pe jos fara ganduri, savurand o delicioasa ameteala....Si voi la fel, mai mult ca sigur. Am crescut insa si nu mai facem asta. 

Ma gandesc ca atunci cand veti afla cat de benefice sunt anumite miscari la nivel energetic si subtil, mai in joaca, mai in serios, veti relua unele practici. Ca invartitul in jurul propriei axe, in sensul acelor de ceasornic. 

Copiii mei se invartesc si ei spontan. Sau executa asane din hatha yoga.....fara sa aiba habar de cat de yoghini sunt. L-am fotografiat pe Vladimir jucandu-se cu niste cuburi in pozitia lotus, perfect executata, fara efort, iar Miruna adesea se impamanteaza punand fruntea si palmele pe pamant si funduletul in sus. Ce ma uimeste este ca si sta in pozitia aceasta minute bune. Sper sa ramana asa elastici cat mai multa vreme...

Stiti dervisii sufi? Ceea ce fac ei de fapt este sa isi mareasca viteza de rotire a chackrelor , obtinand multe alte beneficii-marirea cantitatii de energie, inlaturarea negativitatii, cresterea campului auric etc. Cititi aici despre ele. 



Foarte interesant de citit (si de testat) si aici (are legatura cu dervisii sufi si cu inlaturarea emotiilor negative). 



Prea multa lectura totusi. Sa exersam! Sunt minunate toate si sper sa le facem loc cu totii in rutina zilnica. 



                       

Comentarii