Ce faci pe 20 martie?


Am sa incep articolul de azi prin a marturisi cat de dragi imi sunt cei de la Institutul pentru fericire. Imi sunt, pentru tineretea lor, pentru curatenia lor sufleteasca, pentru ca viseaza o lume mai buna si pentru ca si-au luat in serios responsabilitatea de a face oamenii mai fericiti. 
Pe mine orice semn de viata de la ei ma face fericita. De data aceasta mi-au scris pentru a ma invita la un film. Iata si cu ce ocazie.

In 2012 Organizatia Natiunilor Unite a decretat ziua de 20 martie Ziua Mondiala a Fericirii. Minunatii de la Institutul pentru Fericire o vor sarbatori din plin. Cu film si cu planuri de inveselit ziua celor din jur. 

In Bucuresti, la Connect Hub, pe Blvd Dacia nr 99, et 4 puteti viziona filmul "Hector in cautarea fericirii" de la ora 20. Biletele le puteti achizitiona de aici. 



Sau....puteti primi doua bilete de la mine daca imi spuneti intr-un comentariu cum va ganditi sa sarbatoriti ziua mondiala a fericirii
Fie faceti ceva ce va face fericiti, fie puneti la cale o mica surpriza pentru cineva...Astept cu bucurie ideile voastre! 
Castigatorul celor doua bilete va fi ales prin random.org pe 19 martie si anuntat aici pe blog. 





Comentarii

Marina a spus…
Pe 20 martie mi-as dori sa ajung la film, dar cum eu nu pot...poate fac fericiti alti prieteni :) Si-mi propun ca, in acea zi, sa-mi fac o lista cu toate lucrurile marunte care ma fac fericita...voi scrie frumos, colorat si o voi aseza la vedere :)
Anonim a spus…
Ce frumos! Si daca va fi la vedere, ii va inspira si pe cei din casa sa o sporeasca cumva...:-)

Andreea B.
Andreea a spus…
Felicitari, Marina! Cui daruiesti biletele?