Lumina intr-o zi mohorata

Stau cu Miruna acasa de cateva zile, este putin racita. Se reface incredibil de repede si spun asta gandindu-ma la istoricul lui Vladi... Ma simt calma, fericita, linistita. Nu continui sa ma minunez de cat de multa nevoie am in viata mea de energie feminina, de cat de implinita ma simt de cand viata mi-a oferit si o fetita.


Iubesc energia razboinica a baietelului meu, insa energia feminina, dulce, charismatica a fetitei mele este balsamica. Avem propriile noastre glume, strambaturi, prilejuri de chicoteli si tandreturi....Azi mi-a cerut cafea si i-am spus ca este prea mica pentru cafea, cand va mai creste vom bea amandoua cafea dimineata....Imaginea aceasta mi-a topit inima! 


Am iesit zilnic afara la plimbare, cu umbrelele. Am cumparat portocale, am intrat in toate baltile, am lasat cativa stropi sa ne ude si genele si varful nasului, ne-am uitat la desene animate si am dat iama in piesele de lego ale lui Vladi, care vine seara de la scoala si isi inspecteaza camera ca un copoi sa vada ce "rele" am mai facut noi acolo...

Doarme acum. 

Astept sa ajunga la mine doua carti pe care le presimt speciale: O mie de daruri, de Ann Voskamp si Spre feminitate. Practici de reconectare cu esenta ta naturala feminina, de Adela Haru (ce nume frumos are fata aceasta). 

Sunt pe cale sa fac o mica mare pasiune pentru uleiurile Young Living, inainte chiar de a avea prima mea sticluta! Le cunoasteti, le folositi? In decembrie, una dintre cele mai bune decizii luate a fost sa imi platesc in avans cateva sedinte de masaj. Silvia, terapeuta mea, foloseste aceste uleiuri, asa ca nu o data am plecat plutind, mirosind divin a lavanda sau grepfruit...Si eu foloseam acasa diverse uleiuri-organic joy, steaua divina, fares fie in lampa de aromaterapie, fie pentru bai sau tamponat punctele pulsatile de pe corp. Bergamota, portocale, scortisoara pentru buna dispozitie, tamaie pentru profunzime si deschidere, pin, brad, eucalipt cand suntem raciti. Cele de la young living sunt aristocratele genului! Mult mai puternice, mai spectaculoase ca efecte si mai pure. Aseara am discutat putin cu Doina, indragostita si ea de aceste uleiuri. Are peste 80 de sticlute acasa! O mica avere investita in ele, caci nu sunt ieftine, insa merita fiecare ban, judecand doar dupa lucrurile experimentate de mine in salonul Silviei si dupa cele citite pe net... Doina m-a convins sa ma inscriu  (cod 3776678) pentru a le putea cumpara cu 24% mai ieftin, asa ca iata, ma apropii, incet incet :-) Mi-a trimis si un ghid cu multe informatii, probabil am sa mai povestesc despre ce aflu in timp.

Visez acum propriul meu set si vaporizator de ulei esential. Sper sa se materializeze curand, caci sunt gata sa incep experimentele cu ele :-)

Inspirata de Ana si Dana, am inceput sa citesc diverse materiale despre femininate, despre energia sexuala feminina, despre pastrarea tineretii. Asa am ajuns si la cateva articole despre ouale de jad. Stiam cate ceva despre ele, insa informatiile mi-au trecut asa, pe la ureche in trecut, fara sa aprofundez...

Citesc, savurez bucuria si dulcea povara de a fi femeie, ma bucur de linistea si semiintunericul din casa si ma rog impreuna cu grupul meu de prietene pentru toti cei aflati in suferinta si nevoie. 

Ce s-a intamplat ieri in Bruxelles m-a speriat si intristat, am trait chiar momente de panica pana am dat de toti prietenii mei care locuiesc si lucreaza acolo...si cand credeam aseara ca gata, ii stiu pe toti in siguranta in casele lor, am primit un sms de la prietena mea din copilarie. De alaltaieri in Bruxelles-este jurnalista-blocata intr-un hotel, cauta solutii sa ajunga in Amsterdam si sa ia un avion de acolo spre tara....Inima mea e cu ea acolo, o sa ma linistesc cand o voi sti acasa. Ce se intampla acum...este doar inceputul, asa simt. 

 Avem o sansa sa iesim la lumina, vom reusi oare? Ma incapatanez sa sper, sa visez, sa cred ca da. 






Comentarii

Anonim a spus…
Sunteti foarte dulci amandoua! Si tu o sursa de inspiratie, mereu mi se pare ca stii sa traiesti! Sa ne povestesti despre uleiuri YL, am o prietena care, ca si tine, e innebunita dupa ele. Eu stiu de ele de mult, dar nu sunt asa pasionata.
Tamara
Lore a spus…
Buna Andreea, cartea Adelei a ajuns si la mine, imi place, revin la ea des. E ca o ancora pt mine. Ma bucur ca si ti-ai comandat-o. :) o zi parfumata iti/va doresc
Andreea a spus…
Buna! Ce bucurie! O astept si eu, cred ca luni ajunge la mine. Azi a ajuns alta carte pe care am asteptat-o cu nerabdare-O mie de daruri. Vreau ca recunostinta sa devina natura mea cotidiana, exersez zilnic. Si cartea aceasta ma va inspira :-)
Andreea a spus…
Tamara, multumim! :-)
Despre uleiuri citesc zilnic, mi se par fascinante. Au proprietati uimitoare si invat acum despre ele, vreau sa le folosesc in viata mea si a copiilor zi de zi.
Toate la timpul lor probabil. Si eu am auzit de ele cu ani in urma, dar nu m-au interesat deloc :-) Pana de curand cand nu stiu ce a facut click :-))