Alimentația și Mușchiul Conștienței - Cristela GEORGESCU



Cu cateva saptamani in urma, am participat la conferinta Ultimate Health Experience. Am mers in Poiana Brasov pentru Colin Campbell, autorul Studiului China, pentru dr Laza (minunat om!), pentru dr. Chirila si mai ales, pentru Cristela Georgescu, care mi-a si daruit invitatia pe baza careia am avut acces la conferinta.

Am imbratisat-o pe Cristela inainte de inceperea conferintei, apoi m-am asezat in primul rand, gata sa ascult si sa invat. 

Inainte de inceperea conferintei, trecusem pe la receptia hotelului si facusem o programare pentru pranz la un masaj cu pietre vulcanice. Ma durea spatele aproape insuportabil-trei vesti-trei morti intr-o saptamana (prieteni de-ai prietenilor mei) imi blocasera muschii, lasandu-ma cu dureri greu de suportat. O data ajunsa in acelasi spatiu in care se afla si spa-ul Vitarium, am programat o sesiune de masaj in timpul pe care il credeam eu dedicat mesei de pranz. 
Numai ca din cauza unor intarzieri in program, organizatorii au amanat  prezentarea Cristelei, asa ca, in timp ce ea vorbea, eu permiteam tensiunilor sa paraseasca corpul meu, redandu-mi libertatea de miscare....
La intoarcerea in sala de conferinta, eram radioasa si relaxata, insa pierdusem speech-ul Cristelei...

A fost o bucurie sa il gasesc astazi online si o si mai mare bucurie sa il impart cu voi. 



     

Comentarii

Anonim a spus…
Multumesc !
Cristina
Andreea a spus…
Cu placere!