Decat o padure de cruci, mai bine o padure adevarata!

                       
Cum vi se pare ideea aceasta?


                               






Comentarii

Marius a spus…
Am vazut stirea acum cateva zile, mi se pare o idee foarte buna.
Nu mi se pare tocmai iefina, 700 eur...
Andreea a spus…
A fost stire? Adica se aplica deja pe undeva in lume ideea asta? Probabil da, daca exista si un pret.
De ce spui ca este scump? Nu sunt la curent cu preturile, dar banuiesc ca o inmormantare cam tot pe acolo ajunge, daca nu mai mult. La romani, nu stiu la restul..

Si daca e scump, las cu limba de moarte prietenilor sa faca cheta si sa ma transforme in copac :)))
Marius a spus…
Incepand cu noiembrie vor incepe livrarea comenzilor. Depinde unde te transforma in copac, daca de transforma intr-o padure ai mari sanse sa te taie in 10 ani si sa te transporte ilegal in Austria. Daca te planteaza in gradina ta este ok, dar tot nu cred ca vei scapa de pomeni si alte taxe pentru inmormantare :))
Andreea a spus…
Mda, inca cantaresc intre varianta asta sau imprastiat cenusa pe munte -ieftin si ecologic :-) Bine ca avem de unde alege :-)))
Ma bucur ca s-au gandit la asta. Cred ca, una peste alta, asta inseamna ca in viitorul apropiat vom fi din ce in ce mai pragmatici si mai realisti.
Viata dupa bebe a spus…
Asta daca nu este prea tarziu ... suntem deja 7 miliarde, padurile sunt taiate in ritm alert, consumam resurse fara nici o logica. Singurul ingredient lipsa este un catalizator, o seceta prelungita si se duce tot sistemul politic actual. Apoi natura se va regenera singura, cum a facut si dupa alte evenimente de acest gen, de exemplu ciuma.
Andreea a spus…
Da, cred ca suntem in pragul unei schimbari mari, dar eu tot sper ca ne vom destepta, ca vom face niste alegeri care sa ne duca catre un alt viitor, sa nu mai fie nevoie de o calamitate ca sa restarteze totul...