Cum am scăpat de streptococul betahemolitic de tip A


Nefericitul purtător al acestui streptococ periculos a fost câteva luni băiețelul meu. A fost depistat printr-un test rapid efectuat la școală și de atunci am început lupta. El a fost purtător sănătos, fără sa manifeste vreo afecțiune, însă în școală au fost cazuri de scarlatină (dacă am înțeles bine, un caz chiar la el în clasă-scarlatină care a debutat imediat după terminarea anului școlar). 

Analize (ASLO și exudat faringian), antibiotic, probiotice-adică stres, plânsete la recoltarea de sânge și apoi, după o pauză, de la capăt. După trei-patru ture de antibiotic (practic și în tabăra din această vară a fost cu antibioticul la el, in iulie inca iesea la analize prezent), m-am săturat și am decis să caut alte solutii. Eficiente și naturale, care să nu fie agresive pentru organismul lui și care să îl scape o dată pentru totdeauna de acest streptococ rezistent la tratamentul cu antibiotice. 

Într-o seara, după ce am culcat copiii, am început căutările pe internet. Câteva ore am citit diverse informații, studii, testimoniale. Părea că găsisem ceva, mai aveam nevoie de confirmări suplimentare.   

Descrierea acelui produs, ce e in stare sa faca rapid si eficient parea din categoria "prea frumos sa fie adevarat" . Ma refer la uleiul esential de oregano salbatic. Dimineata l-am abordat pe Raul de la Organic Joy-un om care cunoaste si iubeste plantele - mi-a confirmat ca este adevarat si ca a mai avut o cerere pentru un ulei de oregano. Cineva il solicitase pentru aceeasi problema. Mi-a spus ca imi poate face (Raul are presa de uleiuri), insa prin septembrie. Prea tarziu pentru noi, in septembrie incep scolile si imi doream ca Vladi sa fie vindecat. Apoi am vorbit cu Doina, o mare indragostita si pasionata de uleiuri. M-a directionat catre o pagina cu testimoniale adunate de la utilizatori, am citit si am decis. Merita incercat. Am comandat uleiul de oregano de la Young Living (stiu ca sunt multe firme care comercializeaza uleiuri, inclusiv de oregano, insa acesta este cu adevarat pur si eficient ). 

Dupa ce a sosit uleiul, am constatat ca este aproape imposibil de administrat. Pe net gasisem ca se poate administra punand o picatura intr-o lingura de miere. Vladi a plans, a baut multa apa, eu l-am certat. Cum la a doua lingurita am vazut teama in ochii lui, am zis sa vad eu cat de rau este. Nu exagerez cu nimic cand marturisesc ca am avut senzatia ca imi explodeaza capul! Ustura si doare simultan, intens. Nu am simtit nici urma de miere, doar oregano! La a treia tentativa de administrare ( i-am dat trei picaturi pe zi) mi-am atins degetele cu putin ulei prelins din sticluta. Arde pielea, cam ca superglue....Mirosul a ramas multa vreme pe mainile mele, oricat de mult le-am spalat si dat cu apa termala si crema balsamica reparatoare. 

Am facut pauza cateva zile si am asteptat sa ne ajunga acasa si capsulele vegetale goale. Acum pun in capsula o picatura de ulei de oragano la 8 picaturi de ulei de masline. Inchid capsula si servim cu apa (iau si eu, m-a scapat de o tuse sacaitoare care nu se mai dadea dusa).

Dupa o saptamana de luat trei picaturi de ulei pe zi, analizele lui Vladi sunt perfecte-exudat negativ, Aslo in parametri normali. Acum ii dau o singura picatura pe zi, preventiv. 

Cred ca informatia aceasta poate fi utila multor parinti. Incercati uleiul de oregano. Procurati-va capsule vegetale, o seringa si incercati. Nu are efecte secundare, deci nu aveti nimic de pierdut. 

Se poate comanda uleiul de oregano direct de la producator. Vi se va cere sa va inscrieti cu datele personale pe site si un "cod de sponsor". Aveti codul meu in link (3776678) 

Oregano, Abundance si En-R-Gee-cele trei uleiuri magice pe care le am eu acum


Despre Abundance nu stiu cum sa povestesc. O sa credeti ca fabulez, asa ca mai bine cumparati-l si testati singuri...En-R-Gee limpezeste mintea, da energie, il folosesc cand lucrez la vreun proiect. 

Momentan nu am difuzor, asa ca pun o picatura doua intr-un bol mic cu apa fierbinte. Il asez pe masa mea de lucru si ma bucur de efectele lui. Odata am pus apa racita cu uleiul esential intr-un recipient cu pompita si am pulverizat amestecul prin casa. In noaptea aceea m-am culcat la 4 dimineata. Din fericire, toti ceilalti adormisera inainte sa fac eu operatiunea asta de energizare a spatiului :-))


Comentarii

cristina a spus…
Nu stiu daca stii de Imunoinstant: http://www.imunoinstant.ro/imunoinstant-junior/
Mama a scapat de un stafilococ luat cred ca de prin spital, ca isi face lunar perfuzii acolo si s-a trezit cu o infectie care nu-i mai trecea, la un deget. A luat antibiotic si ... tot nu i se inchidea rana. A dat cu Imunoinstant o vreme si s-a vindecat.
Farmacista care ni l-a recomandat are mare incredere in acest produs. Sper sa functioneze si pe betahemoliticul asta.
Andreea a spus…
Ma bucur ca a functionat pentru mama ta. Eu am cautat ceva din plante, fara efecte secundare si bland cu corpul lui. Am gasit, este vorba de un ulei incredibil, natural 100%, care actioneaza ca un antibiotoc cu actiune rapida asupra bacteriilor, streptococilor, virusilor si fungilor. A facut minuni pentru Vladi.

Scriu curand pe indelete, sper sa fie de ajutor informatia-cred ca multe mamici sunt disperate acum de cat antibiotic au dat copiilor fara rezultate-betahemoliticul este cunoscut din pacate si pentru rezistenta la tratament...Si nu este un streptococ care sa te lase sa traiesti linistit, poate duce la complicatii urate si chiar la deces. Trebuie tratat.
Dia a spus…
wow! habar nu aveam de efectele acestea extraordinare ale uleiului de oregano! Multumesc!
Andreea a spus…
Cu drag! Eu sunt uluita de rezultate. Uite ce am gasit pe net, printre altele:



Ceea ce se vinde in supermarketuri ca oregano nu este de fapt planta salbatica, careia ii sunt atribuite proprietatile medicinale extraordinare. Adevarata planta salbatica este de doua tipuri: Thymus capitatus (o varietate care creste in Spania) si Origanum vulgare. Pentru a obtine beneficiile maxime de pe urma uleiului de oregano, planta trebuie sa faca parte din una dintre aceste doua varietati.
Iata ce substante fac din uleiul de oregano un adevarat antibiotic natural:
- carvacrol, o substanta despre care s-a demonstrat stiintific ca are puternice proprietati antimicrobiene, fiind extrem de eficienta in prezervarea alimentelor. Studiile arata ca carvacrolul lupta impotriva unor cunoscuti dusmani ai sanatatii, precum: Candida Albicans, Stafilococul, Klebsiella, E.Coli, Giardia sau Salmonella.
- timol, o substanta cu proprietati antifungice si antiseptice. Este si un ingredient activ din apa de gura Listerine. Timolul actioneaza ca un scut impotriva toxinelor si este capabil sa previna avarierea tesuturilor.
- terpene, substante lichide care au o aroma de pin si au functii antibacteriene.
- acid rozmarinic, un antioxidant mai puternic decat vitamina E. Acesta impiedica efectele nocive ale radicalilor liberi si joaca un rol important in prevenirea aterosclerozei si a cancerului. S-a demonstrat ca aceasta substanta este foarte eficienta si in tratarea astmului alergic si reduce simptomele din timpul unei crize alergice, fiind un antihistaminic recunoscut. - alte substante esentiale pentru sanatate, precum: vitamina E, calciu, magneziu, zinc, fier, potasiu, vitaminele A si C si niacina.
Studiile recente arată că proprietăţile uleiului de oregano se datorează în mare parte principiului activ numit carvacrol care se pare că reuşeşte să distrugă membrana care protejeaza bacteriile de sistemul nostru imunitar. Uleiul de oregano este la fel de eficient ca şi un antibiotic alopat sintetizat şi este din ce în ce mai mult în atenţia medicilor pentru că reprezintă a alternativă viabila pentru medicamente mai ales în cazul agenţilor patogeni care au dobândit rezistenţă la antibiotice.
Andreea a spus…
Substanta denumita carvacol prezenta in uleiul de oregano salbatic este considerat ca unul dintre cele mai puternice anti virale, anti bacteriene si anti fungice substante naturale. Carvacol omoara parazitii de orice natura. In Mexic, cercetatorii au facut o comparatie intre carvacol din oregano cu tinidazol, un medicament prescris pentru tratamentul impotriva giardia (Giardia duodenalis). Rezultatele au aratat ca oregano este mai eficient impotriva giardiei decat Tinidazol.
Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca oregano prin continutul mare de carvacol, actioneaza mai eficient decat antibioticele, distrugand si bacteriile rezistente la unele antibiotice. Carvacolul actioneaza la nivelul intregului organism si poate fi utilizat atat pentru uz intern cat si extern. Carvacol inhiba dezvoltarea bacteriilor, raspandirea stafilocolului auriu in special la nivel pulmonar si facial in paralel cu un efect antibactetian, mucolitic si expectorant. Se administreraza contra virusurilor, bacteriilor si parazitilor de orice fel incluzand Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus. Este de asemenea util in: infectii urinare si prostatita. Se poate administra de asemena post operatoriu pentru a evita infectarea in special cu Stafilocolul Auriu (care poate fi mortala).


O cercetare arata ca administrarea orala a uleiului de oregano timp de 6 saptamani a fost eficienta in tratarea parazitilor intestinali la oameni. Paisprezece participanti au fost folositi pentru acest studiu, fiecare avand paraziti intestinali. Din acest cazuri, 13 au fost complet tratate, demonstrand proprietatile antiparazitare ale uleiului de oregano.
ULEIUL DE OREGANO SI CANDIDA

Intr-un studiu din 2001 s-a demonstrat faptul ca uleiul de oregano distruge Candida. Atunci cand soarecii de laborator eu fost infectati cu de 5 ori doza letala de Candida, 80% dintre ei au supravietuit in urma tratamentului cu oregano.
ULEIUL DE OREGANO SI INFECTIILE RESPIRATORII

In 2011 a fost realizat un studiu care a testat eficienta mai multor remedii pe baza de ulei de oregano salbatic si serrapeptase, cu renume in tratarea infectiilor respiratorii. Au fost folositi 60 de voluntari cu infectii ale tractului respirator superior (gat inflamat, BPOC, bronsite in diverse stadii, infectii ale plamanilor, adesea acompaniate de raceli). Pacientii au fost impartiti in doua grupe, primului oferindu-i-se un medicament placebo, iar celui de-al doilea tratamentul real.
Nici pacientii, nici doctorii si nici asistentele nu au stiut cine a primit tratamentul adevarat si cine l-a primit pe cel fals. Analiza statistica realizata apoi a arata ca la numai 20 de minute dupa ce a fost administrat tratamentul cu ulei de oregano salbatic si serrapeptase, pacientii au simtit o ameliorare puternica a simptomelor in comparatie cu cei care primisera un tratament placebo.
Rezultate foarte bune s-au obtinut in tratarea BPOC de grad 1, 2 si 3 si a sinuzitelor acute si cronice cu tratamentul asociat dintre Ulei de Oregano Salbatic si Serrapeptase Forte de 240.000ui CLICK AICI PENTRU SERRAPEPTASE FORTE!!!
ULEIUL DE OREGANO SI COLESTEROLUL


Antiinfecţioase , Antivirale, Antibacteriene, Antiseptice, Antifungice, Antiparazitare: eficient atât intern cât şi extern în cazul infectiilor cu: Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus, etc. Este de asemenea util in: infectii urinare si prostatita.
Vasodilatatoare şi Încălzitoare --> eficient în cazul răcelilor, nevralgiilor, problemelor legate de circulaţie deficitara, alergie la frig
De eliminare a toxinelor şi a mucusului--> eficient în cazul afecţiunilor respiratorii, BPOC, bronşitelor acute, cronice si obstructive, sinuzitelor, rinitelor, astm bronsic, traheobronsita, emfizem pulmonar, pleurezie, hemoptizie, silicoza, tuberculoza, alergi de primăvara, fibroza chistica.
Daniela a spus…
Este adevarat ca uleiul de oregano face minuni,dar mare atentie la doza si perioada care se ia.Iti recomand cursurile de Aromaterapie Stiintifica predate de Camelia Decu Chaumont,unde poti invata multe despre uleiuri
Andreea a spus…
Ma poti ajuta cu informatii despre dozaj? Vladimir a luat o saptamana trei picaturi pe zi si acum ii dau, nu zilnic, ca mai uitam cate o picatura.
Am auzit de dna Camelia Decu Chaumont, recent am stat la povesti cu cineva sosit tocmai din Suceava pentru un curs de aromaterapie. Deocamdata citesc asiduu, sunt multe informatiile pe care le-am adunat intr-un folder, am drum lung si frumos inainte. Timp sa am. E fascinant cum ne ajuta natura...

Eu stiam de uleiurile YL, insa credeam sincer ca sunt pentru masaj sau pentru difuzat prin casa pentru mirosul lor placut, nu aflasem inca ce proprietati medicinale miraculoase au.
roxana a spus…
O minune uleiurile astea. Bine e sa le si folosim.
Daniela a spus…
0747 199 797 este nr meu de telefon suna-ma,pt ca ar trebuie sa facem o anamneza
Andreea a spus…
te sun luni, merci. Cu ce te ocupi tu?
Andreea a spus…
Roxana, asa este. Eu sunt hotarata sa le fac mai mult loc in viata mea. Citesc acum despre ele, ori de cate ori am timp, mai citesc cate ceva. Sunt fermecata, e un univers intreg aici care merita explorat.
Daniela a spus…
Eu am facut 3 module din cursul recomandat cu doamna Cornelia si chiar am invatat multe lucruri despre uleiurile esentiale. Sunt cu adevarat magice dar trebuie sa cunoastem toate informatiile despre ele
Andreea a spus…
Pe mine ma consiliaza Doina Oprea (www.rawveganjoy.ro)-ea stie multe despre uleiuri, a fost la cursuri, foloseste uleiurile . Imi pune la dispozitie multe informatii si materiale, timp sa am eu sa citesc si sa retin tot...Invat cel mai bine folosindu-le.
Daniela a spus…
Este super ca esti consiliata,si Doina chiar stie multe,nu stiam cind am citit articolul si m-am simtit datoare sa atrag atentia asupra dozei pt toti cei care citesc articolul tau.
Andreea a spus…
Ah, Daniela, am zis ca te sun si am uitat, am avut o zi plina ieri, la 16 eram deja cu energia jos! Iarta-ma, te rog, nu obisnuiesc sa imi incalc cuvantul.
Adina a spus…
Buna Andreea, sunt Adina Tusa din Cluj si baietelul meu de 6 ani a contactat aceasta bacterie in gat. As dori sa stiu cum ai administrat acest ulei: 1 picatura x 3 ori/zi sau 3 picaturi x 1 data/zi. Multumesc frumos, Adina
Andreea a spus…
Buna, Adina! Sanatate baietelului tau! Am administrat cate 1 picatura de ulei de oregano in capsule completate cu 8 picaturi de ulei de masline X3 ori pe zi, dupa ce manca. Poti cumpara o seringa subtire de la farmacie si sa extragi cu ea picaturile necesare. Timp de o saptamana i-am dat si am refacut apoi analizele, care au fost foarte bune.
Happy ART a spus…
Buna,

Baietelul meu cel mare, in varsta de 3 ani si jumatate a contactat pentru a doua oara, la interval de numai o luna, minunatul Streptococ betahemolitic de grup A. Am citit articolul tau, care m-a convins pe loc si am comandat deja Uleiul de oregano de la Young Living si capsulele. Eu mai am un baietel de doar 1 anisor, care nu a contactat inca streptococul, dar care are mari sanse sa il ia. Doctorul a insistat sa incep antibioticul urgent la baietelul cel mare pentru a il proteja, pe cat posibil, pe cel mic. Crezi ca ar fi o idee buna sa administrez simultan si antibioticul si uleiul de oregano? Sau ar fi mai bine sa astept administratea antibioticului timp de 7 zile si sa incep apoi o cura si de oregano. De asemenea, ma gandeam sa ii dau si celui mic cate o picatura de ulei de oregano preventiv, o data pe zi, oare ar fi ok sau e inca prea mic?

Multumesc mult! Raspunsul tau m-ar ajuta enorm.
Mihaela, mama lui Luca si a lui Alek
andreea a spus…
Happy Art, din pacate abia acum vad inteebarea ta. Uleiul de oregano este in sine antibiotic foarte puternic, nu as administra simultan cu un alt antibiotic. Ori unul, ori altul. Din experienta mea si din discutiile cu medicul pediatru, streptococul betahemolitic este rezistent la antibioticele obisnuite.Sper ca a trecut totul acum la voi si copiii sunt bine.