Uleiurile esentiale in ajutorul mamicilor


Citeam mai devreme pe blogul unei mame ca ii este recunoscatoare copilului ei pentru ca, de cand a inceput diversificarea, si ea mananca mai sanatos. Imediat mi-a zburat gandul la toate lucrurile minunate pe care aparitia copiilor le-a adus in viata mea si pentru care sunt recunoscatoare. 

Imi vin acum in minte cateva, sigur mai sunt si altele: gatitul, condusul masinii, ceaiurile de plante, cantecelele pentru copii si povestile de care uitasem, uleiurile esentiale, freelancing-ul, hainele din materiale de calitate-merinos, bumbac, in, matase, casmir. Pe toate le-am abordat si le-am integrat in viata noastra de zi cu zi, dorind ca lor sa le fie bine, sa le fie usor, sa se vindece folosind metode blande, naturale si eficiente. 

Apropo de imaginea de mai jos, cu uleiurile utile mamicilor cand copilul se confrunta cu vreo neplacere: va pot spune ce am folosit noi pana acum: eu, lavanda pe degetul taiat. S-a inchis rana rapid si am putut sa ma ocup in continuare de spalat vase si alte activitati prin casa. Pun cateva picaturi si in difusser seara in dormitor, ca sa avem un somn adanc si odihnitor. Eu am reinceput sa visez si Miruna (3 ani), care inca avea una doua treziri pe noapte, doarme neintoarsa de la 20.30 pana dimineata la 7 sau 8. 
Uleiul RC pe gat si piept in ziua in care parea ca m-a inhatat raceala cu toate simptomele-arici tepos in gat, ochi durerosi, durere in piept, dureri de muschi. RC pe gat si piept si in fiecare talpa cate o picatura de Thieves. Am facut asta seara inainte de culcare si dimineata eram ok. La fel am procedat si cu copii in situatii similare. 

Thieves m-a fermecat cu aroma sa calda, condimentata. Este uleiul cu mirosul cel mai placut pentru mine, asa ca il folosesc in difusser pentru aromaterapie. El insa face mai mult de atat: nu numai ca parfumeaza spatiul, ci elimina bacteriile din aer, avand totodata un puternic efect antiviral. Si de n-ar face nimic, tot l-as iubi pentru aroma lui

Le puteti comanda pe site-ul https://www.youngliving.com/ro_RO. Oricine dorește să comande uleiuri esențiale cu 24% mai ieftin, poate deveni membru aicifolosind ID-ul meu cu nr 3776678. Înscrierea este gratuită și nu presupune nicio obligație ulterioară. 

Vă permite doar să achiziționați uleiurile la preț de client, redus cu 24% față de prețul standard. 


Comentarii