Pe coperta revistei Avantaje



De revista Avantaje ma leagă multe amintiri. Este prima revistă pentru femei pe care am citit-o vreodată. Eram studentă și ziua în care apărea la chioșcuri era o zi de sărbătoare. De multe ori o găseam acasă, cumpărată de cei dragi și bucuria mea era fără margini. Eram o tânără femeie, la început de drum, eram feminină fără să am habar ce înseamnă, de fapt chiar trecerea de la fetiță la femeie mă luase prin surprindere...aveam nevoie de modele, de informații. Revista, pentru anii aceia, era cu adevărat glossy și ziua în care mă bucuram de ea era o zi de relaxare și huzur. 

Orice femeie are șansa acum să apară pe coperta acestei reviste. Nu sunt vanitoasă, sunt doar nostalgică pe de o parte și bucuroasă, pe de alta, că am această șansă. Am 40 de ani, de 21 de ani revista aceasta este în viața mea. Wow, e motiv de sărbătoare!

Mă leagă multe emoții și amintiri de această revistă, așa că apariția pe coperta ei înseamnă mult pentru mine. Și când mă gândesc la bucuria și reacția mamei mele, care a fost îngrozită la nasterea mea de cât de urâtă am putut fi....cred că ar fi un fel de dovadă că a avut dreptate când a afirmat în trecut că ies la lumină. 
Mama, frumoasă n-am să fiu niciodată, dar am ieșit la lumină!
 Haideți să îi dovedim! 


Mă puteți vota până pe 16 noiembrie.

Comentarii

cristina a spus…
Votat.
Andreea a spus…
Multumesc :-)
Tzuca Bufnitzuca a spus…
Am facut-o cu drag :-)
Andreea a spus…
Multumesc mult:-) A fost un impuls, nu cred ca am vreo sansa, real , de asta si sunt asa senina si nu inspaimantata :-)