RC si Thieves - aliatii mei

Dupa niste escapade pe afara si mancat compulsiv inghetata, in week-end-ul acesta si Vladi si Miruna dadeau semne de raceala. Vladi tuse si nas infundat, Miruna avea sambata ochisorii inflamati, nasul curgea fara oprire, stranut repetat, rafale de tuse seaca la intervale mari. 

Le-am dat vit C lichida de la Secom, Polygemma tuse si in fiecare talpa, de patru ori pe zi, cate o picatura de Thieves. Pe piept si pe spate, la fel, cate o picatura de RC (Respiratories Conditions).

In difuzor am pus tot RC inainte de culcare. 

Azi Vladi a mers la scoala refacut complet, Miruna a ramas acasa pentru ca inca ii mai curge nasucul putin. Ochii si-au revenit, arata bine, e vioaie, nu mai stranuta.

Cred ca niciodata nu i-am tratat cu mai multa blandete dublata de eficienta! Eu una ma declar fermecata de puterea uleiurilor esentiale. 

Poate vi se vor parea preturile acestor uleiuri piperate, insa, daca va uitati la cat de eficiente sunt, la cat de concentrate si spornice, cred ca decizia de a le avea in casa, la indemana, mai ales daca aveti copii, va fi mai usor de luat. 

Oricine dorește să comande uleiuri esențiale cu 24% mai ieftin, poate deveni membru aicifolosind ID-ul meu cu nr 3776678. Înscrierea este gratuită și nu presupune nicio obligație ulterioară. Vă permite doar să achiziționați uleiurile la preț de client, redus cu 24% față de prețul standard. 

Nu toate uleiurile pot fi folosite pe copii, depinde de varsta copilului. Cititi inainte, intrebati, cautati informatii. De ex., uleiul de menta este foarte eficient pentru scaderea febrei, insa nu se aplica copiilor sub cinci ani. 

Inscrierea in comunitatea YL poate deveni si o sursa de venit. Dupa ce va inscrieti, cititi despre planul de recompensare si despre beneficiile unui distribuitor. Vi le-as spune eu, daca mi-ar fi clare :-) Momentan, sunt in stadiul de utilizator fericit, dornic sa le spuna si altora despre cat de eficiente si simplu de folosit sunt. 


Folosiți uleiurile esențiale, faceți-le loc în viețile voastre și bucurați-vă de efectele miraculoase. Și desigur, împartășiți-mi și mie din bucuriile cauzate de efectele lor. 

P.S. Pe lista mea se afla acum uleiul Transformation






Comentarii