Schimbari pe blog



Psihologii spun ca atunci cand nu putem schimba lucruri importante din viata noastra, schimbam ce putem-coafura, locul de munca (cineva blocat, de ex. intr-o relatie de cuplu nesatisfacatoare, chiar si o insatisfactie neconstientizata, va schimba frecvent locul de munca sub pretextul cautarii a ceva mai bun, evolutie etc), aspectul blogului, dispunerea mobilei prin casa etc. 

Am schimbat ieri template-ul blogului, mi se parea prafuit si plictisitor si se simtea nevoia, la inceput de primavara, de ceva mai curat si mai aerisit. Ce am scris mai sus- am scris gandind ca e mai bine sa spun eu, decat sa mi-o serviti voi :-)), mai in gluma, mai in serios. Nu se aplica la mine, am facut schimbarea pe blog dupa foarte multi ani in care am fost cuminte si conservatoare. 

Sper sa trecem toti cu bine peste disconfortul resimtit cand accesam  blogul cu noua sa infatisare si sa tinem in continuare aproape, sa invatam unii de la altii, sa crestem impreuna. 

Cu acest prilej, va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi de ani de zile-citind, dand mai departe, comentand, scriindu-mi in privat. 

Inseamna mult pentru mine. 

Comentarii

cristina a spus…
Stiu ca tranzitiile sunt grele, ca ne ia timp sa ne adaptam la nou, dar eu sunt conservatoare si daca ceva merge bine, las asa. Vroiam sa-ti spun ca n-ai schimbat doar aspectul blogului, ci si modul de interactiune cu cititorul. Acum trebuie sa fac clic pe titlu ca sa vad despre ce e vorba in postare, caci poza nu-i suficienta. Poate ca e mai bine, nu stiu, dar inainte era usor sa dai pagina in jos si sa citesti cam totul din putine miscari.
Succes!
Andreea a spus…
Multumesc pentru feedback.

Eu insami simt disconfort cand intru, stiu ca e dificil. Nu mai ma pot intoarce la vechiul template, nu l-am putut salva. Sunt multe setari cu care nu m-am familiarizat, de ex. lista din dreapta cu blogurile pe care le urmaresc arata cam rau. Avem nevoie de putin timp toti :)
O sa caut sa vad ce pot face ca sa fie mai accesibile postarile.