Citite si notate



„Nu e nimic greșit în creația lui Dumnezeu. 
Misterul și suferința există numai în minte...” 
RAMANA MAHARSHI 


📚"E nevoie de multă învățătură pentru a înțelege ca lucrurile, evenimentele, întâlnirile au rostul lor." (Curs in miracole) 


🤔 "În greacă, cuvântul păcat însemna „în afara țintei”. În acest sens, comportamentul despre care religia ne-a învățat că este "păcătos", reprezintă o conduită ce se află  „în afara țintei” sau departe de Dumnezeu." (Wayne Dyer-Exista o solutie spirituala pentru orice problema)


📕"Solul fertil al sufletului se usucă treptat, în timp ce trilurile păsărilor sunt sugrumate de trafic, iar mireasma florilor parfumate este înlocuită de gaze de eșapament. Ceva în interiorul nostru moare, pe măsură ce prăpastia dintre oameni și lumea naturală se adâncește. Ne simţim separaţi de lumea din jurul nostru și simţim o sărăcie crescândă a inimii și a sufletului. Este timpul să găsim metode să ne amintim cine suntem și să reconstruim puntea spre o lume însufleţită."  (Colette Baron-Reid, Harta, cum sa gasesti magia si sensul in povestea vietii tale)



♥️Femeile nu au nevoie sa cucereasca lumea. Ele o nasc. (cuvinte gasite pe pagina Adelei Haru)



📝Aceste cuvinte, scrise de Oliver Sachs dupa ce a aflat ca boala sa nu ii mai da mult timp...:

"Nu pot pretinde ca nu mi-e frica. Dar sentimentul predominant este de gratitudine. "


🎁 Sa imbatranesti este un privilegiu. Nu e pentru toata lumea...(Titlul unei postari semnate Adele Chirica. Are dreptate...)


 ✍🏻 "Daca esti nefericit, inseamna ca ai urcat prea sus in propria minte." Carl Gustav Jung


❤️"Iubirea este cea mai puternica forta din Univers. Iubirea vindeca orice intalneste in cale. Ea exista, se revarsa prin fiecare dintre noi, trebuie doar sa o constientizam. Cand ne imbolnavim avem o lipsa a iubirii. Pur si simplu prin gandurile si sentimentele negative nu mai suntem constienti de iubirea care exista in noi.
Bolile pot fi vindecate prin IUBIRE.
Persoanele care iubesc si care sunt foarte iubitoare sunt cele mai sanatoase. Putem sa observam ca, atunci cand suntem bolnavi, apar anumite stari emotionale care se revarsa asupra corpului fizic.
Frica este prezenta. Acolo unde exista frica, iubirea lipseste. Pe scara emotionala, frica este cea mai puternica stare negativa, iar iubirea este cea mai puternica stare pozitiva. 
Nu ati observat ca atunci cand sunteti indragostiti intotdeauna sunteti sanatosi si plini de viata? 
Indragostiti-va de voi! De corpul vostru, de celulele voastre, astfel incat in fiecare zi sa revarsati iubirea peste ele, iar ele va vor rasplati cu sanatatea." Osho


Comentarii

vavaly2007 a spus…
multumesc! mi au picat bine in dimineata asta cu trezire mult prea devreme :)
Andreea a spus…
Ce bucurie si aici, la mine! Multumesc mult!
Unknown a spus…
sounds about right, if we stop to think about it :)
Andreea a spus…
Ai vazut ce zicea Jung, sa nu cocotam prea sus in mintea noastra :-)