Copiii mei au invatat sa scrie si sa numere cu Mickey



Si Vladi si Miruna sunt atasati de cartile cu Mickey si prietenii . Le-am citit zilnic de pe la 2 ani, am strigat Toodles pe toate tonurile, i-am urmarit in aventurile lor. Vladi a trecut la desene-seriale mai complexe, cu spionaj si eroi, insa Miruna si acum se uita la desene cu ei pe youtube ori pe dvd-uri. 
Eu nu am amintiri din copilarie cu Mickey Mouse-mai degraba cu Lolek si Bolek, insa, dat fiind ca Mickey aniverseaza 90 de ani de existenta, e posibil ca si generatia mea sa ii fi intalnit...




Noua animație Mickey și Piloții de Curse își va face debutul la Disney Junior pe 22 aprilie, la ora 10:30. Serialul dedicat preșcolarilor este plin cu aventuri îndrăznețe, avându-i ca protagonisti pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj Disney, și prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald.
Programul ni-i prezintă pe Mickey și gașca lui la volanul mașinilor lor unice, în curse amuzante și curajoase în jurul lumii, dar și făcând năzdrăvănii în orașul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.
Talentul creativ, nominalizat la premiile Emmy, care se află în spatele serialelor hit de la Disney Junior, Clubul lui Mickey Mouse și Jake și pirații din Țara de Nicăieri, cuprinde următoarea echipă de producție: Rob LaDuca ca producător executiv, Mark Seidenberg co-producător executiv și supervising story editor, și pe Thomas Hart în rolul de story editor. Seria este o producție marca Disney Television Animation.
Despre Disney Junior
Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care generaţii de consumatori o au cu poveştile şi personajele Disney, atât cele clasice cat şi cele contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale.

Comentarii