Intalniri si workshop-uri la care sunteti invitati

Recent am avut o intalnire cu oameni pe care ii cunosteam numai de pe facebook ori de pe blog. Iesirea din lumea virtuala si trecerea in lumea reala a fost o bucurie. Atat de mare si de plina, incat imi doresc sa o retraiesc. 

Va invit asadar duminica, pe 30 aprilie la ceainaria Infinitea-bem un ceai si spunem povesti. Intrarea este gratuita, veti plati propria consumatie. 



Conflictele interpersonale sunt naturale si prezente in vietile tuturor. Mai intense si mai frecvente, eliberatoare sau ravasitoare, ele au puterea sa ne dea lumea peste cap. Un conflict aduce cu el rani, suferinta, confuzie, tristete, vina, durere.

„Copilaria este antrenamentul nostru de baza pentru tacticile de putere”, scria Esther Perel in cartea sa Inteligenta erotica. Ne mai servesc aceste tactici? Le constientizam? Pot fi rafinate ori inlocuite? Putem fi mai bine pregatiti in interior, astfel incat, conflictele, de orice natura si intensitate, sa nu ne mai arunce de colo colo haotic? Eu zic ca da, putem.
Te invit pe 13 mai, sambata dimineata, la un workshop bogat in informatie practica, apreciat de toti cei care au participat in trecut. 
Gasesti aici toate detaliile referitoare la agenda si modalitati de inscriere. 



Nu este un secret pentru nimeni ca sunt pasionata atat de comunicare, cat si de psihologia pozitiva. Citesc si particip la tot felul de cursuri care au ca subiect psihologia pozitiva. La un astfel de curs l-am cunoscut acum cativa ani pe Paul Pahil-un londonez de origine indiana stabilit in Ungaria, unde este membru fondator al Centrului de psihologie pozitiva aplicata. 

L-am invitat pe Paul Pahil cu toata deschiderea si cu increderea ca ne va oferi un regal. Este un vorbitor carismatic, un specialist desavarsit, un trainer experimentat. 

Aici gasesti toate informatiile despre cum poti participa la workshop-ul sau. Si eu si Paul suntem entuziasmati si nerabdatori sa va intalnim pe 3 iunie. Workshop-ul se deruleaza in limba engleza. 



Comentarii

eumiealmeu a spus…
Andreea, pentru duminică, 30, ne înscriem undeva?
Andreea a spus…
Este suficient un semn aici ori pe facebook, ca sa am idee de numarul de persoane. Cu o zi inainte am sa sun la ceainarie sa ma asigur ca au desert si suficiente locuri.

Ne vedem pe 30 ;-) ?
Miruna a spus…
Pe 13 mai mai este un eveniment mare...
Andreea a spus…
A, nu stiu care...

Alege cu inima :-)
Al meu va fi reluat lunar, poate ajuta informatia in luarea deciziei.