Recomandari articole

O cafea cu....mine :-)

1. Un studiu despre fericire si un articol despre locurile comune si bla-bla-urile din industria de dezvoltare personala

2. Despre cum au slabit si despre relatia lor cu mancarea au scris sincer si frumos Florina si Andreea-doua mame care imi sunt dragi din comunitatea de mame-blogger. Eu am descoperit pe propria piele ca doar sportul nu este suficient pentru o forma buna. Mancarea, combinatiile alimentare conteaza mult.

3. Despre cum au transformat sportul in ceva important pentru toata familia scrie Lioara. Blogul ei este mereu sursa de inspiratie pentru mine. Miscarea inseamna viata, toti ar trebui sa ne miscam mai mult si mai organizat. 

4. Despre ce patim cand luam suplimente alimentare fara sa avem informatia completa am gasit un articol aici

5. Nu trebuie sa curga sangele nimanui ca eu sa traiesc-asta am spus tuturor care m-au intrebat de ce sunt vegetariana (din 9 oct 2009). In contrapartida, mi s-a spus de nenumarate ori ca si plantele sufera cand sunt taiate si tocate, la asta nu ma gandesc. Hm, raspunde frumos Calin. Cititi tot blogul lui, veti gasi multe informatii interesante. In continuare nu voi consuma animale moarte, pentru simplul fapt ca pot alege altceva, e o plaja enorma de posibilitati. Si nu, nu am carente, am nascut si alaptat indelung doi copii sanatosi care nu au avut colici (unele studii leaga colicii de toxinele preluate de copil din corpul mamei; in plus, se pare ca mamele vegetariene au intr-adevar, statistic vorbind, copii fara colici). Nu am studiile la indemana, cautati si sigur veti gasi. Imi amintesc ca am citit despre cand asteptam copiii. 

6. Alexa, sunt bine imbracata? - chiar daca Irina nu vede cu ochi buni aparitia unui stilist-robot, se pare ca ne indreptam spre un viitor foarte tehnologizat. Uber a introdus in Dubai transportul cu elicopterul - eu cred ca in cativa ani ne vom deplasa prin vazduh cu tot felul de mici navete. 

Cam in acelasi spirit-trei mame londoneze au creat platforma mama.codes unde copiii pot invata programare de la varsta de trei ani. Nu e devreme, daca ma intrebati pe mine. Copiii mei si cam toti din generatiile lor par sa aiba in ADN inclinatia spre tehnologie si usurinta de a o folosi. Cursul de robotica de la scoala lui Vladi se bucura de mult succes. 

7. Omenirea are nevoie de liniste si frumos, de o reintoarcere la valori autentice-asta spune probabil votul acordat la Eurovision piesei castigatoare (Portugalia).



8. Marti seara, saptamana trecuta, mi-a trecut un glont pe la ureche. A fost cea mai mare spaima traita de mine in ultimii (multi) ani. Din fericire, suntem bine acum toti. Eu elimin tensiunea si socul din corpul meu cu acupunctura si muzica, am piciorul fixat in glezniera, iar B. si-a reluat imediat activitatea. Una peste alta, totul a aratat mult mai rau decat a fost in realitate.
Fiti buni unii cu altii, nu stim cand si cum se va opri totul...

9. O carte si un film. Citesc Iuda, de Amos Oz. Nu cred ca Amos Oz are nevoie de recomandari, in mintea mea, el sta alaturi de LLosa, ca maiestrie si inteligenta.  Ieri am vazut Stupid, crazy love-un film comic pe alaturi, insa cu multe revelatii legate de comunicare, de dinamica in cuplu, vulnerabilitati si comportamente asociate. A, si tot pe Netflix am vazut si primul sezon din serialul Cable girls. Mi-a placut. Personajul principal este modelul meu de feminitate si charisma. 

10. Visez doua calatorii- un retreat de feminitate in Thailanda si o calatorie in India la prietenii mei din Jaipur. De India m-am ferit pana de curand, nici nu voiam sa aud de vreo calatorie acolo, desi au existat multe sanse, acum insa, nu stiu de ce, am inceput sa plec urechea la chemare. Visez cu ochii deschisi, voi ajunge probabil in ambele candva. 

11. O reteta de supa de rubarba si ghimbir, care, zice Dia, ia migrenele cu mana. Pare usor de facut si rubarba chiar am vazut ieri in Lidl.

Comentarii

Laura a spus…
Mi-a plăcut mult artistul portughez. Mă bucur că a câștigat.