putem

💌  Cand te simti rau, deprimat, fara directie ori gol pe dinauntru, fa un bine cuiva. Mie, daca nu ai cui. Sau fii bun cu cineva.  Te vei simti imediat mai bine, mai ancorat, mai pozitiv, mai activ. Ajutand pe altcineva, te ajuti pe tine. Gusta bucuria asta, este nepretuita si dulce. 

💌 Cand nu stii ce sa faci, respira adanc...de cateva ori, cam 15 minute. Vezi tu dupa aceea ...

💌 Cand musteste nemultumirea ori teama, cauta si simte recunostinta...totul se va reconfigura si inima va fi scaldata de valuri blande de bucurie. Cauta sa simti in inima recunostinta, nu doar sa faci liste mental.

💌 Compasiunea este gresit inclusa la emotii, ea este o stare superioara de constiinta. Uita-te in jur....facem ce putem toti, ne zbatem, suferim, iubim, reparam si stricam cu frenezie....o lume amestecata si diversa. Compasiune. Nu mila. 

💌 Fa alegeri care simplifica, nu care complica. Mai putin este mai bun si mai sanatos, discret, nu la vedere, curat, nu amestecat (de ex bucurie curata, nu indusa de alcool), direct, nu pe ocolite. Completeaza tu.


Comentarii

ajnanina a spus…
nu e exact in tonul postarii tale, dar pe aproape. cand am multe de facut si nu imi vine sa ma apuc de nimic, bag o masina de rufe la spalat. imi da senzatia ca m-am apucat deja de lucru si imi e mai usor dupa aceea sa fac alte chestii :)
andreea a spus…
Ce simpatica :-) Da, e o cale de a sparge inertia, de a initia miscarea.
Tzuca Bufnitzuca a spus…
Mi-a fost de folos postarea. Multumesc.
Andreea a spus…
Multumesc mult! Este genul de feedback pentru care imi doresc sa scriu! Altfel, bucuroasa tare ca esti aici cu mine!