Trucuri varatice de frumusete




Doua dintre cele mai luminoase si linistite ore din ultima vreme le-am petrecut luni la Apiestic

Bei apa? m-a intrebat dna Nelli. Beau, am zis cu jumatate de gura. Doua fiole a inghitit tenul tau. Tare deshidratat. Si ai lasat sa treaca si cam mult timp de la ultima programare. Turgor se numeste 
Beau apa, mananc fructe, supe de legume, salate, ma demachiez corect, folosesc creme potrivite tenului meu. Si totusi, din cand in cand, este nevoie sa decupez in orarul meu o ora jumatate doua ca sa ma duc la Apiestetic. Este un fel de vacanta a tenului: spa-peeling, masaj, hidratare. M-am intristat putin la gandul ca desi fac atatea lucruri corect, tot nu reusesc sa imi mentin tenul curat si hidratat. 

Dna Nelli m-a invatat cateva trucuri usor de facut acasa si eu le dau mai departe. Sunt minunate si usor de aplicat. Iata doua: 

🌞 Creati putina atmosfera: muzica care va place, liniste, draperiile trase...Aplicati miere in strat subtire pe fata, gat, decolteu. Pe ochi puneti rondele de castraveti. Stati intinsa 15-20 minute, apoi puneti un cub de gheata in tifon (cubul poate fi din apa sau lapte) si masati bland tenul, peste miere. Spalati apoi fata cu blandete, aplicati crema. Este un truc la care apeleaza des asiaticele. 

🍑 Folositi fructe de sezon-caise, piersici despielitate, pepene etc. Masati cu pulpa fructului intreg tenul, apoi lasati urmele de fruct 5-10 minute pe ten. Dupa ce se usuca, spalati prin frecare usoara. Aplicati crema. Face minuni pentru ten.


Inainte de vacanta, specialistii de la Apiestetic recomanda insa un tratament de curatare la cabinet. 
Este necesar sa mergem pentru a avea o piele curata, pori eliberati care permit oxigenarea adecvata si patrunderea in profunzime a substantelor aplicate. Oricate masti ne-am face acasa, nu avem cum sa realizam o curatare in profunzime. Tot vara este bine sa ne schimbam crema de fata cu emulsii, geluri, creme mai usoare-toate cu factor de protectie solara (30-50%). 

Va recomand abonamentul de vara de la Apiestetic (de care beneficiez si eu) - 5 terapii faciale personalizate care contin: 

🐝drenaj limfatic cu miere si polen
🙋ultrasunete cu gel antiaging si laptisor de matca
🌞 colagen si elastina
🐝venin de albine
🍒ulei din sambure de visin. 
Apoi masca-cocktail apicol, masaj personalizat cu emulsii usoare de vara.
  
Platiti patru sedinte, a cincea este cadou.

De ce merg la Apiestetic? Pentru ca produsele apicole folosite de terapeutii de acolo:

- sunt produse naturale 100%
- au efecte nutritive excelente
-au efecte sigure curative și profilactice
- produsele apicole au o capacitate rară de a realiza sinergia de prezență și de acțiune a tuturor substanțelor și a principiilor active necesare scopului terapeutic urmărit
-produsele apicole au o sferă largă de indicații, recomandări și aplicații
-se administrează și se aplică ușor
-nu au efecte secundare, contraindicații sau incompatibilități majore
-costul de aplicare este redus comparativ cu alte metode de tratament

Comentarii

vavaly2007 a spus…
eee, tare mult mi ar placea sa am si eu parte de un rasfat acolo,la Apiestetica. tare mult mi a placut atmosfera.
asa ca fac si eu ce pot acasa si pentru ca am tot primit o multime de produse, care mai de care mai faine si atragatoare,imi fac propriul spa, exact asa, cu muzica, relaxare... asta daca am noroc sa doarma cel mic :).