Primul meu curs online se vinde deja!





Cursul Trupul meu, puterea mea poate fi achizitionat de acum și online. Este structurat în șase module tip pdf care vor fi livrate pe mail săptămânal. 

Fiecare modul are o componentă teoretică și una practică. Sunt disponibilă pe mail sau pe skype pentru consiliere, întrebări, resurse suplimentare.



Primul cumpărător al acestui curs locuiește în Elveția și îi mulțumesc pentru achiziția primului exemplar. Înseamnă mult pentru mine!


Experiența cursului în sala de curs însă rămâne de neînlocuit, așa că, dacă aveți posibilitatea, rezervați-vă locul la o ediție viitoare. 

În București, următorul curs va fi pe 28 octombrie

Sponsorii acestei ediții sunt: apiestetic, luthelo, libris, dacris, sloop. Le mulțumesc pentru încredere și pentru toate darurile cu care ne răsfață la acest curs! 

Mai sunt locuri, așa că rezervă-l pe al tău acum și hai pe 28 octombrie la curs. Te aștept la ora 9.30 pe str. Lascăr Catargiu nr 9 !

Fie că alegi cursul online sau varianta în sală sau doar ești aici pe blog în vizită eu îți mulțumesc pentru motivația și inspirația de zi cu zi! 



Comentarii

Unknown a spus…
In Cluj pe cand? Tare as vrea sa particip🙂
Andreea a spus…
Multumesc! Si mie tare mi-ar placea sa vin! Mi-e dor de Cluj si de clujeni. Oricand, Ioana, daca se formeaza o grupa si daca pot acoperi din incasari drumul, chiria salii de curs si cazarea!

Pana atunci, recomand calduros cursul online-m-am straduit sa raman aproape de ceea ce fac si spun in sala de curs, cu tot cu exercitii. Sigur, experienta din sala ramane unica in felul ei-se creaza o dinamica de grup, se initiaza relatii, se spun povesti, este altceva. Insa cand distanta nu ne permite sa avem toate aceste lucruri, cursul online este binevenit.
"Citesc si iti aud vocea in cap" - mi-a scris cineva care l-a cumparat si care ma cunoaste :-)