Care geanta iti place?



Motto: Am gusturi simple, mă mulțumesc cu ce este mai bun. (Oscar Wilde)


Mi-a luat câteva zile să mă obișnuiesc cu ideea: săptămâna trecută am fost investită cu titulatura de brand ambassador Karine

Mă bucur de acest rol! Karine înseamnă genți și accesorii de calitate premium, din piele Tuscany Leather Italy. În spatele brandului sunt doi oameni, soț și soție, de vârsta mea-oamenii foarte muncitori și cu bun gust.

Eu le port și le apreciez produsele și le recomand cu toată inima. Sunt genul de genți care nu se demodează, sunt practice, frumoase, bine lucrate! 

Cu ani în urmă, aveam tot felul de genți ieftine, în toate culorile posibile. Cu timpul, le-am dat/aruncat și am ales să am mai puține, dar de foarte bună calitate: un rucsac Herschel, cumpărat anul acesta din Israel, un rucsac pe care il iubesc și îl port aproape zilnic când merg la cumpărături ori când ies cu copiii, o geantă neagră business (după ochelarii de vedere,  al doilea cel mai scump accesoriu pe care îl dețin. O am de doi sau trei ani deja și este impecabilă), două genți mai mici, casual, una roșie și una crem cu roșu și un plic Karinesic si feminin, potrivit pentru a-l purta la multe evenimente și gale la care particip. 


Pe lista mea
Despre prima geantă din viața mea am scris aici



Aveti 10% reducere pentru abonare la newsletter, dar și reduceri de 25% până pe 3 decembrie! 

Vizitați site-ul și alegeți-vă, din cele peste 80 de modele, geanta care să vă stea alături mulți, mulți ani de acum încolo.  Transportul este gratuit.

Sunt curioasă, care îți place? 








Comentarii

Carmen a spus…
Felicitari! Este un sentiment puternic de implinire cand te asociezi cu branduri pe care le apreciezi 😍 Nu am auzit de ei pana acum. ☺
ellafairytale a spus…
Atunci cand muncesti vin si aceste premii ca o multumire ce iti umple sufletul de bucurie.
Andreea a spus…
Ii reprezint cu bucurie. Ma bucur sa va fac cunostinta cu gentile si accesoriile Karine :-)
dianatimofte.ro a spus…
Felicitari ! Mult spor inainte :*
Dana Otet a spus…
Multumim mult pentru acest articol!
Rokolla a spus…
Nu pot decât sa te felicit! Produsele arată foarte bine
Raluca Brezniceanu a spus…
Un astfel de plic mi-ar place si mie, mai ales ca are o asa culoare vibranta. Si felicitari!
Unknown a spus…
Amandoua sunt frumoase, evident pentru ocazii diferite! :)
Andreea a spus…
Raluca, ma bucur! Poti da oricand comanda, transportul este gratuit. Iti va placea plicul, este minunat. Garantez calitatea!

Multumesc, Deea.