Duminică, 10 decembrie, merg la un workshop despre îngrijirea tenului.



🐝🐝🐝



Un ten sănătos înseamnă o îngrijire corectă zi de zi. Pare că noi toate știm una alta despre ce să folosim, ce ne priește și ce nu. Dar câte am stat de vorbă cu un specialist? 

Câte am avut parte de ritualuri adecvat nevoilor noastre, care se schimbă în funcție de anotimp, alimentație, hidratare, clima etc ? Eu merg cu drag la Apiestetic pentru tratamente cosmetice, în special la schimbarea anotimpurilor, dar și acasă îmi place să am grijă de mine. De multe ori, rutina de îngrijire a tenului a fost cea mai bună cale de a mă simți bine instant -toată înșiruirea de lucruri și gesturi mici, toate acele mici dovezi de dragoste și prețuire pentru corpul și tenul meu au contribuit la îmbunătățirea stării de spirit. 

Fă-ti cadou în decembrie câteva ore prețioase. 



R•I•T•U•A•L de auto-înfrumusețe este workshop-ul creat special pentru persoanele care doresc să fie informate asupra modului corect de îngrijire a pielii, asupra noilor tendinte și nu în ultimul rând, despre tehnici esențiale de auto-îngrijire pentru acasă.

Prin prisma experienței sale de peste 30 de ani în cosmetică, Neli Pfeiffer, gazda acestui workshop, a creat un workshop interactiv și se vor dezbate tema interesante:

~ sănătatea tenului și factorii determinanți
~ pașii principali și metodele corecte de îngrijire în funcție de tipurile de ten
🐝 produsele apicole în îngrijirea cosmetică
~ noutăți în industria cosmetică
~ Tips & Tricks 
~ Consiliere One to one (vom crea propria rutină cosmetică)

R•I•T•U•A•L este un prilej extraordinar de a te relaxa, de a cunoaște oameni noi, de a povesti, de a inspira și de a petrece timp prețios în descoperirea frumuseții, testând live tehnici de auto-îngrijire.
R I T U A L este gândit ca un seminar concentrat cu informații de bază, vitale chiar, distractiv și interactiv. Vei afla lucruri noi despre cum funcționează pielea ta, tipul tău de ten și nevoile lui actuale, în ce fel este el influențat de factorii externi și, nu în ultimul rând, cum să îl îngrijești ca să obții rezultatele cele mai bune.

Rezervă-ți locul la adresa: office@apiestetic.ro sau la numerele de telefon: 
Locurile sunt limitate: 10 persoane.
Data limita de înscriere: 8 dec.
Costul workshop-ului este de 100 lei/persoană.

!!!Ofertă specială!!!
Dacă vii cu o prietenă – ai 20% reducere
Dacă vii cu 2 prietene – ai 25% reducere

In costul atelierului sunt incluse: 
- coffee breaks & snacks
- (H)Api Cadou 
- tombolă și alte surprize

Vă așteptăm cu drag!

Comentarii