Două întâlniriPe 19 ianuarie, vineri, de la ora 18.30 ne vedem pe Lascăr Catargiu nr 9 pentru trei ore magice. Vorbim despre puterea imaginației, despre vizualizare, intenție, obiective și vise si ne realizăm propriul dreamboard. 


„Viața este o succesiune de vise. Ambiția mea este să fiu un visător conștient, atât.” (Swami Vivekanada)


Lucrul la un dream board ne poate reaminti de visele noastre, de magia din viețile noastre. Ne poate relaxa și ne poate infuza speranța, optimism, încredere și bucurie.
Pe 10 februarie, sâmbătă de la 10.30, te invit să învățăm despre mecanismele din spatele uneia dintre cauzele conflictelor: comunicarea deficitara. 


Discutăm despre butoanele care ne fac sa luam foc, despre emotii si „logica” lor, despre tehnici care pot fluidiza comunicarea dintre noi.

Viata este scurta, ar fi frumos sa o petrecem gasind noi orizonturi si satisfactie deplina, confort emotional si bucurie in relatiile cu cei apropiati.


O strategie nu ne salveaza din calea conflictelor, ne poate insa oferi un colac de salvare, ne poate tine la suprafata ajutandu-ne sa gestionam mai intelept situatiile. 

Agenda și detalii rezervare loc găsiți aici.Comentarii