5 motive pentru care iubesc sa fiu femeie. Cera

Cera Toma
Nu o cunosc personal pe Cera, suntem prietene pe facebook si intentionam sa ne vedem curand. Adica dupa ce se intoarce din India unde studiaza yoga si cine stie ce alte practici. O astept cu bucurie si interes-spun asta, pentru ca, ori de cate ori posteaza ceva, eu citesc tot si mai si practic-ba fac presopunctura, ba respir adanc, ba indrept spatele, ba ma uit prin sertar sa vad daca mai avem prune uscate, pentru ca: 

Prunele te conectează la energia elementului Lemn.1. Te energizează rapid, alungă oboseala şi reglează activitatea sistemului nervos.
2. Stimulează imunitatea și țin la distanţă infecţiile gripale și alergiile.3. Curăţă organismul de toxine, prin stimularea tranzitului intestinal.
4. Tratează anemia feriprivă.
5. Protejează ochii, iar pielea ta va arăta perfect, fără imperfecțiuni sau acnee.

Ii dau cuvantul:


În copilărie jucăm fotbal, țurca, cocoțata, ascunsa, toți, fete și băieți. Îmi doream pe atunci să fiu băiat, pentru că baietii aveau mai multă libertate, mai puține lucruri interzise. Mai târziu, ca tânără femeie de multe ori m-am gândit că ar fi fost mai ușor dacă eram bărbat. 

Acum, la 45 de ani, pot sa va destăinui că iubesc sa fiu femeie în această viață, aici și acum. Mi-a luat ceva vreme să îmi accept feminitatea, să o trăiesc, să mă iubesc, să mă simt bine în propria piele.

Fără urmă de discriminare, prejudecată sau feminism pot să vă spun 5 motive pentru care eu cred că am o karmă minunată că femeie acum:

1. Pot să port ce haine și ce culori vreau. De la roz turbat, roșu de foc, curcubeu, 10 culori într-un imprimeu sau totul sobru și protocolar. Fuste, pantaloni, rochii, pantofi cu toc sau fără, pălărie, poșete, umbreluțe și tot ce îmi mai trece prin cap. În cel mai rău caz pot sa fiu etichetată excentrică sau trendsetter.

2. Rămân în același ton și spun că pot să port ce bijuterii vreau. Mai mici sau mai mari, prețioase sau ieftine, puține sau multe, chiar și cercei cu pene. Pot sa arăt că un pom de Crăciun sau ca o regină.

3. Pot să mă fardez, să îmi vopsesc părul in diferite culori, chiar să mă rad în cap. Cosmetice, parfumuri, saloane de înfrumusețare, toate că sa ne privim cu plăcere  în oglindă. Apropo, celulita este specifică femeilor și de aici o întreagă revoluție estetică.
Dacă voi continua tot așa veți crede că sunt cam ușurică. Nu e nevoi să ne luăm așa de tare în serios, putem să fim mai relaxați.

4. În această viață, pentru că sunt într-o țară europeană, pot să fac tot ce îmi doresc, nu am restricții. Pot sa zbor în Cosmos sau să cultiv legume, pot să fac arte marțiale sau să fac broderie, să călătoresc sau să planteze copaci. 

5. Sunt Yin, intuitivă, mă conectez mai ușor la inimă și la virtuțile ei, la Lună. Ca femeie simt mai ușor și mai mult, îmi exprim emoțiile. Am atenția distributivă și multă creativitate. 

Ce mai, vorbă multă, Marvel Superwoman!



Vă doresc tuturor celor că citiți aceste rânduri să vă bucurați de voi cu adevărat, de viață, indiferent de sex, vârstă sau unde vă aflați.

Cu drag,
Cera

Comentarii