Va invit la targul de carte si muzica Libris, 22-25 martie.





Pe 24 martie voi fi la Brașov, la Târgul de Carte și Muzică Libris. La 11.30 vă aștept în Aula Universității Transilvania ca să vă fac cunoștință cu cărticica- atât de frumos ilustrată de Ema Stanca Macovei- Să vezi ce-ți fac, Cucoană Răceală





Vin împreună cu fetița mea și cu păpușa inspirată de personajul din carte, Cucoana Răceală, păpusă tare dragă Mirunei. 


Programul târgului poate fi consultat aici.






După amiază, la ora 17.30, particip la lansarea unei cărți speciale, coordonată de Dana Lupșa. Cartea se numește Trăiri nespuse și adună între coperțile ei textele mai multor femei. 


" Doamne cu suflet au împărtăşit, din suflet, experiențe proprii pe care le cunoşteau doar cei apropiați, trăiri pe care nu le-a ştiut nimeni, emoții puternice nespuse. Un mănunchi de poveşti care cu siguranță va marca profund propria noastra viziune asupra vieții. " (Dana Lupsa)

Semnez și eu un text, numit Păzitoarea steluțelor. 

Am avut ocazia să citesc câteva mărturisiri ale celorlalte femei și am fost impresionată de frumusețea energiei lor, de sensibilitate, de emoția care răzbate din cuvintele lor. 

Apariția acestei cărți este un proiect caritabil-banii strânși din vânzarea ei vor fi investiți de asociația Happy Moms in proiectul Business Kid- Educație antreprenorială pentru copii.



Scop
 – dezvoltarea spiritului antreprenorial a 400 copii din Brasov prin intermediul a 60 ateliere a cate 1 ora, prin deprinderea de noțiuni teoretice și prin experințe practice, in conditiile in care in tarile dezvoltate copiii sunt educati de mici sa economiseasca si li se dezvolta capacitatea de a fi creativi inca de cand sunt la gradinita.
> - dezvoltarea increderii in sine, a abilitatilor de comunicare, vanzare, vorbit in public, lucru in echipa si a spiritul antreprenorial

Obiective – derularea unui număr de 60 ore de training si mentorat pentru 400 copii din Brașov. Participantii vor primi materiale teoretice legate de antreprenoriat și se vor întâlni cu oameni de afaceri care le vor explica extrem de pragmatic modalități de a câștiga bani proprii, adresandu-se ca public tinta altor copii, prin intermediul asociatiei, ca si cadru legal de manifestare punctuala.


Să ne vedem cu bine !

Comentarii