Linistea inseamna putere

Linistea inseamna putere. 

Pastrez mereu un ochi inauntru, unul afara. Uneori amandoi se orienteaza inauntru, ceea ce imi sporeste linistea, pacea interioara si puterea, alteori amandoi in afara, ceea ce imi aduce amalgam de informatii, agitatie, anxietate uneori. 

Respiratia lenta si profunda, pe care o urmaresc cu atentia, ma aduce inapoi la mine. Tot respirand imi   ofer si o "cafea energetica". Asa ii spun boostului de energie pe care il primesc cand respir intr-un anume fel. 

Dincolo de tot ce am de facut intr-o zi, caut sa nu uit sa pun iubire in lume. Daca stau sau merg cu autobuzul, ma rog pentru ceilalti. Sa li se implineasca visele, sa fie sanatosi, sa aiba parte de lumina si echilibru. Caut sa imi simt inima vibrand de recunostinta pentru cat de minunata si colorata este creatia lui Dumnezeu. 

Ce rasarituri de soare vad dimineata, ce ceruri! Cat de parfumata, delicata si plina de culori este primavara! Cata minunatie se ascunde intr-un mugure! Cata daruire si abundenta este in natura. cate avem de invatat despre frumusetea care se daruieste, despre generozitate, despre abundenta, despre culori. 

Cat de mici suntem si de stransi si de incrancenati…De cate lucruri suntem mintiti ca avem nevoie….Cat de tematori suntem, cat de cruzi unii cu ceilalti…cand tot ce avem de facut, pentru a gasi satisfactie si bucurie si iubirea dupa care tanjim toti este sa ne deschidem, sa ne predam, sa fim buni unii cu altii….sa cautam cai noi si noi de a darui, nu de a lua…Sa ii vedem pe ceilalti, in miezul lor, in vulnerabilitatea lor, dincolo de masti…
Nu zic ca e usor mereu, ci doar ca ar trebui sa ne incepem ziua (si) cu intentia aceasta. 

Pacea poate fi intalnita la fiecare pas. Chiar si in ochiul furtunii. 




Comentarii