Cucoana Răceala



Cartea Sa vezi ce-ti fac, Cucoana Raceala! are de ceva timp propria viata si propriul ritm. Se vinde, calatoreste, atinge inimi. 

Prinde de minune la copiii cu varste intre 3-5 ani, dar place si mamicilor. De doua ori a fost tiraj epuizat (100-150 exemplare per tiraj), lucru care m-a bucurat foarte mult. 

Am primit reactii frumoase, poze, cuvinte frumoase, filmulete cu copiii celor care au cumparat cartea. A ajuns si in afara tarii….am primit poze cu ea din Germania, Franta si Bulgaria. 


La lansare, alaturi de editorul Libris, Dana Anghelescu (stanga)
si Ema Stanca Macovei, ilustratoarea cartii si fetitele noastre, Miruna si Sara.

"O carte minunata, haioasa, si din care am avut multe de invatat, desi sunt mama de cativa ani. O recomand tuturor,cu mare drag !" (Alexandra Patru)


"Tare, tare mult mi-a plăcut aceasta carte. Și textul și ilustrațiile și sfaturile și povestea. Și mai ales, ideea în sine. 5 stele cu drag, de la mine!" (Anca Arau)


"Am cumpărat cartea la târg.
Am citit povestea cu Sebi, jucând puțin teatru.
Seara, după baie... m-a pus să-i fac Vitamina C.. nu e răcit... dar "să nu vina coana Răceală la mine"
Să vezi ce-o mai cearta... "să te duci la tine acasă.. să ne lași în pace... să-ți iei toate bagajele... asta nu e casa ta... "
Felicitări Andreea Dragomir!" (Adela Clipa, Brasov)

"O carte minunata! O sursa de inspiratie pt mamici si pitici !" (Dana Maratas)

"O minunăţie de poveste „estetico-funcţională”, cu un personaj insolit în peisajul scriiturilor de gen, trecut cu amuzament prin încercări cu nimic mai plăcute decât ale micului cititor răpus de răceală, cu reacţii pline de haz şi un puternic impact vizual. Inundată cu ceai fierbinte, înecată cu sirop de tuse, sufocată cu aburii aerosolilor, cu dinţii strepeziţi de vitamina C... nu ştii dacă să o iubeşti şi să o protejezi sau să o ţii la distanţă!
Tocmai acesta e marele farmec, căci Cucoana Răceală nu se încadrează în tiparul personajelor din poveştile clasice pentru copii.
O poveste-joacă pentru cei mici şi o poveste-ghid pentru părinţi. O poveste-terapie, aşa cum este Andreea însăşi, care o să-ţi meargă la suflet, copil sau adult de eşti, răcit sau sănătos"… (Magda Cojocaru)


"Ana e fascinata de carte. Ii citesc zilnic si a inceput sa spuna pe de rost
In cateva zile o invata
Deja ii citeste papusii din ea si spune fix aceleasi cuvinte, fraze rupte din carte.
Are mare lipici la copii. " (Alexandra Militaru)

"Buna Andreea. Mi-am comandat și eu cartea. Dimineața, la cafea, am citit-o. Îmi place foarte mult! Ai creat un personaj care ii ajuta mult atât pe copii, cât și pe părinți!!!!! Foarte originala ideea ta!!!! Felicitari inca o data!" (Loredana Cristina Majic)

Cartea este zilele acestea la reducere pe libris.ro. Papusile Cucoana Raceala se fac pe comanda (dureaza cam o saptamana executia) si pot fi vazute aici.

O papusa simpatica lucrata cu migala si dragoste poate veni sa inveseleasca copilul racit. Paginile de colorat de la finalul cartii si papusa handmade, inspirata de personajul cartii Sa vezi ce-ti fac, Cucoana Raceala pot aduce bucurie si liniste copilului racit. Aduc cu ele bucurie, culoare si veselie. Dimensiuni: 45 cm si 60 cm Comanda se face pe mail la andreea@focuspeinima.ro


Comentarii