Uleiurile esentiale din bagajul de vacanta




Nu am avut experiente dificile in concedii (o enterocolita Vladi la mare acum un an si cateva echimoze de la tot felul de cazaruri si lovituri), insa, cand pleci la drum cu copii mici, e bine sa fii cat mai prevazator cu putinta.

De ceva vreme folosesc uleiurile esentiale Young Living. Daca la inceput mi-am zis ca eu doar le voi folosi si gata, nu vand, nu distribui, nu spun nimanui, acum, pentru ca am vazut cat sunt de eficiente si miraculoase uneori, ma simt datoare sa spun tuturor de ele! 

E bine sa cititi, sa va informati si mai ales sa testati efectele lor. Nu va pot povesti cum se schimba starea de spirit dupa un masaj cu grapefruit, ce repede vindeca zgarieturile, micile arsuri si muscaturile de tantari lavanda sau ce efect magic are Abundance…


Iata ce mi-am propus sa pun in bagajul de vacanta:

Tummygize-tocmai pentru ca vom manca in diverse locatii, sunt ceva riscuri sa repetam episodul cu enterocolita. Pe langa hidratare si tratamentul adecvat, Tummigize aplicat pe burtica copilului ajuta la recuperarea rapida-practic scurteaza timpul de vindecare.

Menta- scade febra (aplicat pe talpa cate o picatura la fiecare 30 minute), ia durerile de cap cu mana, are efecte anti-greata, reduce spasmele musculare, este un stimulent digestiv cunoscut (o picatura intr-un pahar cu apa), induce starea de bine si echilibru emotional. Cateva picaturi in sampon stimuleaza scalpul. Ajuta si la indepartarea matretii si paduchilor. Excelent repelent-ofera protectie impotriva tantarilor, capuselor, furnicilor, gandacilor. 

Lavanda-pentru a trata micile zgarieturi si ranile usoare, pentru mirosul frumos, relaxant. 

PanAway, un blend de patru uleiuri esentiale este foarte util in caz de entorse, umflaturi, intinderi de ligamente, vanatai. Inhalat, acest ulei eleveaza spiritul si ajuta la atenuarea emotiilor negative. 

German Chamomile- pe acesta il voi folosi sa linistesc usor copiii. Prea multi stimuli- vizite, locuri aglomerate, drumuri lungi ii pot suprastimula. De aici pana  la niste tantrumuri de toata frumusetea nu mai e decat un mic pas. Pot preveni cu chamomile, care calmeaza si linisteste cu blandete. 



Puteti comanda uleiuri pe site-ul https://www.youngliving.com/ro_RO. Oricine dorește să comande uleiuri esențiale cu 24% mai ieftin, poate deveni membru aicifolosind ID-ul meu cu nr 3776678. Înscrierea este gratuită și nu presupune nicio obligație ulterioară. 

Vă permite doar să achiziționați uleiurile la preț de client, redus cu 24% față de prețul standard.

Comentarii