3 evenimente și un târg la care ajung in toamna aceasta

Se întâmplă multe lucruri interesante în București în această toamnă. Eu însă îmi drămuiesc bine timpul-sunt prinsă cu studiul pentru acreditarea ca story coach, cu proiectele din care îmi câștig existența, cu copiii (școală, grădi, engleză, aikido, balet), casa, cu cartea la care lucrez, așa că mi-am pus în calendar să ajung la doar câteva evenimente - cele care mi s-au părut cele mai interesante pentru mine.

Le iau în ordine cronologică: 



Zăpă Petrecere! Ultima petrecere din vacanță-8 septembrie, în parcul Tineretului, Parcul Palatul Copiilor.
Este o mega petrecere marca Itsy Bitsy la care voi participa și eu, ca prieten Itsy Bitsy și autoare a cărții Să vezi ce-ți fac, Cucoana Răceală! 




Educația 4.0- 20 septembrie 2018, un eveniment organizat de revista Cariere, pe un subiect care suscită multe discutii și puține soluții. Cum spuneau Cosmin Bumbuț și Elena Stancu în cartea lor: România profundă este profund needucată. Lucrez în educație, dintotdeauna, iar cu unii dintre speakeri am avut bucuria să lucrez cu ani în urmă-cu Dan Berteanu și cu Anca Moldoveanu. Îi prețuiesc-sunt oameni deștepți, cu opinii documentate, muncitori, dornici să își aducă contribuția la bunul mers al lucrurilor. 












Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reunește comunitatea pasionaților de online si aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media. 
Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicatii din domeniu.
De-abia aștept acest eveniment-atât pentru a revedea oameni pe care îi cunosc mai degrabă din online, cât și pentru supradoza de informații despre social media pe care presimt că o voi primi. 

Și Piua, un târg cu multe lucruri interesante, la care eu merg, recunosc, atrasă de niște rochițe croite în Chișinău sub brandul Cireshel



Acestea sunt rochitele la care visam noi, eu și fetita mea :-)

Comentarii