Recomandări articole și cursuriÎncep cu două cursuri: al meu și al Liei. Sunt două cursuri hrănitoare, le recomand cu încredere în mine și în Lia, cu încredere în beneficiile pe care le vei primi urmând aceste două programe. 

Cursul meu este la ofertă acum-are un preț mult redus și primești cadou și mini e-book-ul Dușuri interioare. (click pe cuvintele albastre). Nu știu ce să spun despre acest curs, am tot scris...mai degrabă, i-aș invita pe cei care l-au parcurs ori sunt acum în proces să ne lase câteva cuvinte. Mulți oameni îmi spun că nu au timp de cursuri. 
Acesta este pentru oamenii fără timp….lectura unui modul durează 5 minute, iar practica, munca interioară poate fi făcuta oricând, pe parcursul unei săptămâni, uneori chiar în timp ce facem altceva. Nu este așa greu. 

Nu este nici ușor-după primul modul, mulți oameni plâng, după al doilea mulți spun că au descoperit multă energie stătuta, toxică, neutilizată și tot așa….
E un proces si fiecarui cursant ii aduce altceva.

Cursul Liei începe în curând și merită fiecare leu. Ce este? Găsești aici toate informațiile. 
Urmatoarea editie 4 – 27 Noiembrie 2018 Online
Un program de 21 de zile în care ne vom Re-Descoperi Femeia Interioară și îi vom da spațiul să se exprime.  Prin practici zilnice ne vom trezi Corpul, ne vom explora Mintea si ne vom Elibera Sufletul….. toate astea pentru conectarea la expresia noastra feminină Autentică.


Recomandări articole:

1. Practica tandreții  și un interviu cu Kent Hoffman, psihoterapeut, despre interconexiune și tandrețe.

2. Câte produse de curățenie aveți în casă? Diana pledează pentru doar două. Completez cu un truc pe care îl folosesc de ani de zile - mereu, când fac curat, spun în gând-scot praful din viața mea, aerisesc toate colțurile inimii mele, șterg acum, pentru totdeauna, orice lipsă ori necaz. Adaptați și folosiți. Cu plăcere!

3. Am descoperit-o pe Alexa cu acest articol (filmul este dureros de văzut) și o citesc cu interes de fiecare dată.

4. Ce știți despre sistemul limfatic? Dar despre alimentele care produc mucus în exces? Citiți un articol foarte bun aici.

5. Poezii terapeutice, Vistiana Long


Comentarii