Cocktailbus-ul sau Bus-ul petrecareț OLD STREET 78



Cocktail bus-ul


Cătălin Vasilescu, owner 
Cătălin, ce este un cocktail bus?

Este un mini bus VWT2 din 1972, un bar mobil ce servește cocktail-uri: de la clasicele Mojito sau Margarita până la cele speciale, bazate pe rețete secrete a le barmanului nostru. De fapt, deși îi spunem cocktailbus, barul nostru mobil oferă orice tip de băutură, alcoolică sau nu, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.
Bus-ul este dotat și cu un pupitru DJ pentru o atmosferă vibrantă. 


Mi-ai povestit că ai văzut afară unul și ți-ai dorit și tu unul aici, în România. Cum a fost drumul de la vis la materializarea lui? Cât de ușor/greu a fost întreg procesul?

Scânteia s-a aprins în Grecia, iar drumul de la vis la materializarea lui nu a fost neapărat ușor. Sunt mândru de munca mea, privind în urmă la lunile în care am muncit pentru personalizarea bus-ului. Realitatea de azi, brandul OLD Street 78 mi-a depășit visul și asta este o sursă fantastică de bucurie. 

Este unica afacere de acest gen de la noi. Exista concepte similare, de ex știu că există un prosecco van. Voi înteleg că nu vă rezumați la un singur produs, ci puteti deservi un întreg eveniment cu bauturi. 

Există, da, concepte similare. Ce ne diferențiază este faptul că noi putem deservi un întreg eveniment cu băuturi alcoolice, non-alcoolice, cafea, apă și sucuri. 
Cocktail-ul bus-ul este potrivit la orice eveniment: festivaluri, concerte, petreceri corporate, nunți, aniversări, târguri tematice, majorate, petrecerea burlacilor/burlăcițelor etc.
Băuturile sunt preparate și servite de barmani profesioniști, care au grijă ca evenimentul să se ridice la înălțimea așteptărilor clienților. 

Sunt curioasă, bus-urile acestea de tip bar sunt produse direct așa sau sunt modificate ulterior? Imi imaginez că este o lume relativ mica-producători, service-uri etc.

Da, este o lume relativ mică, dată fiind unicitatea acestui concept. Sunt bus-uri tip VWT2 produse în 1978 și modificate ulterior. 

La câte petreceri a fost cocktailbus-ul? Cum află oamenii de voi?

Bus-ul petrecăreț, cum îi spui tu, de-abia a ieșit în lume. Așteaptă cu nerăbdare  invitații la petreceri! Ne lăudăm momentan cu participarea la Târgul de nunți din cadrul complexului Jupiter City, în intervalul 22-24 februarie 2019 și la câteva evenimente publice. 
Stați aproape de noi pe pagina de facebook și pe instagram pentru că acolo vom lăsa mărturiile tuturor petrecerilor la care vom fi prezenți. Un Like paginii de facebok va fi foarte apreciat!

Imi imaginez că petrecerea trebuie să fie în aer liber, ca să vă puteți instala.  E un business sezonier? 

Nu este un business sezonier. Pe site, clienții nostri găsesc o schemă cu dimensiunile mini bus-ului. Recent, de exemplu, am fost la un eveniment care s-a derulat în Carrefour Pitești. 







Vă puteți deplasa oriunde în țară?

Da, oriunde suntem angajați să fim, vom fi! Vom face tot ce ține de noi ca evenimentul pe care îl deservim să fie un succes!


Cât costă să angajezi cocktailbus-ul ? 

Nu există un preț standard. Ca să simplificăm alegerea clientului, am gândit oferta noastră sub formă de pachete variate, gândite până în cele mai mici detalii. Pachetele includ personal -barmani și DJ profesioniști, echipamente, materia primă, asamblarea și dezasamblarea, pahare speciale. Prețurile pachetelor se personalizează în funcție de eveniment, numărul de băuturi consumate, orele de management. Pachetele de pe site, de 50, 100, 200, 300, 500 sunt afișate ca sugestii. Personalizăm, în urma discuției cu clientul, orice tip de pachet. Este nevoie doar să ne trimită completat formularul cerere de pe site și noi revenim rapid cu un răspuns. 


Câți oaspeți poate deservi? (nr minim, nr maxim)

Minim 50, maxim 500. 

Presupun ca logistica de dinaintea unui eveniment este destul de complicata-aprovizionare, angajare barmani, deplasare etc. Cu cat timp inainte se rezerva  cocktailbus-ul? 

Cu cât mai din timp, cu atât mai bine. Suntem însă dornici să ne mulțumim clienții, așa că promitem că ne mobilizăm cu entuziasm, profesionalism și energie în orice situație. Dacă suntem disponibili, noi nu spunem nu unei petreceri! 


Dacă ar fi să caracterizezi genul acesta de afacere în câteva cuvinte, care ar fi acelea?

Muncă împletită cu distracție, atenție, profesionalism, responsabilitate, bucurie. 

Cu ce greutati te confrunti, ce satisfactii iti ofera?

Este o afacere frumoasă, deși nu cea mai ușoara posibil-apar multe neprevăzute care necesită atenție și dedicare. Pasiunea este cea care mă ajută să trec peste toate încercările. Dacă clientul meu și oaspeții săi sunt mulțumiți, atunci sunt și eu mulțumit. Win-Win.

Planuri de viitor? Spuneai ceva de niste "clone" ale bus-ului petrecaret. Poti detalia putin?

Îmi doresc ca Old Street 78 să fie un brand cunoscut în România. Să fie o  primă opțiune clară a tuturor celor care vor să lase tot ceea ce ține de băuturi la eveniment pe mâna unor profesioniști.  
Vor exista mai multe astfel de mini-bus-uri modificate, pentru a putea deservi un număr mai mare de clienți. 
Cerere există, avem deja semnate contracte pentru 2019, dar și pentru 2020. 



Cătălin, eu îți doresc succes și să îți vezi visele împlinite! 

Mulțumesc mult! 







              

Comentarii