Recomandari articole


1. Zilele trecute am ascultat unul dintre cântecele mele favorite, Summer Wine, în interpretarea Conchitei Wurst. Știu că este posibil ca mulți să fiți oripilați. 
Nu exista nimeni și nimic în afară de EL. Dacă Creatorul permite existența lor, oare ce vrea să învățăm? Poate să ne deschidem inimile, să învățăm că iubirea este iubire și că energia feminină și cea masculină trebuie recunoscută ca atare, indiferent de recipientul în care sălășluiește….Diversitatea mi se pare fascinantă. 



Vă recomand interviul luat de Ina Țăranu-Hofner Alexiei Valianatos, una dintre cele mai cunoscute femei transgender de la noi. Citind, mă întreb-dacă eu aș fi fost diferită, aș fi luptat pentru a fi acceptată drept cine sunt sau aș fi purtat o mască grea ca să nu fiu judecată și blamată? Eu le admir curajul, puterea, modul în care demonstrează că împreună, uniți pot trece prin toate încercările. 

Las aici și povestea lui Patrick Brăila. E dureros și să citesc ce și cum simțea înainte de a începe tranziția către a fi cine știa și simțea că este. Ce aș fi făcut eu? Unde aș fi găsit putere și înțelegere? La care dintre voi? :-) 


2. Tot citesc despre hormoni și mă minunez în ce orbire am trăit și cât de puține cunosc despre cum functionează propriul meu corp! Nu, nu e normal să fim grase, obosite, cu mintea încețosată! Nu, nu e normal să dormim prost, cu mintea activă și cu treziri nocturne. Nu, nu e normal să avem nevoie de încă o cafea ca să trecem după amiaza! Gânditi-va la suplete, la vitalitate, la cicluri normale, la energie și chip radios și căutați să vă oferiți remediile necesare pentru a atinge starea de bine. Nu vă mulțumiti cu explicații băbești-am îmbătrânit, metabolismul e mai încet etc. 

Vă recomand călduros cărțile:

📚 Tiroida si glandele suprarenale, de Aviva Romm
📚 Reglarea dezechilibrelor hormonale, de Sara Gottfried
📚 Excitat. Istoria hormonilor și modul în care controlează aproape totul, Randi Hutter Epstein

Las aici și câteva articole foarte bune: 


3. Ați auzit de remediul minune, mierea de Manuka? Eu nu cred că o voi cumpăra vreodată. De ce as face-o, când noi avem mierea de mană? "Mierea de mană este venerată în Occident", se exportă, căci noi nu știm despre ea….scria Cristela Georgescu pe pagina ei. Eu tocmai am comandat un borcan cu miere de mană și am de gând să le ofer zilnic copiilor câteva lingurițe. Este o miere cu gust mai puțin dulce ca al mierii din flori, bogată în minerale și enzime, vitamina C, substanțe amtioxidante. De aici am comandat-o, alături de câteva săpunuri (le-am mai folosit și sunt minunate) și o cremă de noapte. 

4. V-ați înnoit de Paște? Cât de așteptat era acest moment în copilărie! Hainele  și încălțările noi pe care mi le cumpăra mama, diminețile de sărbătoare în care ne îmbrăcam frumos și mergeam cu bunicii la biserică! Toti oamenii primeniți, preotul care ne saluta pe toți pe nume….Eu îi voi cumpăra Mirunei o rochiță creată de Monica. Mie mi-am cumpărat un tricou
În weekend-ul 20-21 aprilie este târgul Dichisar, la Impact Hub (Bucuresti). De acolo am de gând să le iau ceva nou de îmbrăcat băieților mei, dar și mici cadouri de Paste.

rochii mama si fiica
www.armonicamea.ro


Comentarii