Ce am văzut si recomand pe Netflix


Familia Shtisel-viața unei familie de evrei ultraortodoxi din Ierusalim. Primele două episoade m-au plictisit un pic, am fost gata sa renunț la film, ca mai apoi să sfârșesc prin a mă atașa de toate personajele. Este un serial foarte psihanalizabil :-) Sunt multe de spus despre el, dar prefer să vă las să îl descoperiți și voi mai întâi. Pe Michael Aloni (Kive) îl puteți vedea și în serialul Prieteni și eroi (tot israelian, foarte bun, tot pe Netflix)




Fii curajos, Brene Brown






Brene Brown, binecunoscută pentru cercetările sale despre rușine și vulnerabilitate, urcă pe scenă pentru a își spune cu umor și încredere propria poveste. Împletește în consacratul stil american povești proprii și rezultate ale studiilor sale. De văzut si, mai ales, de citit cărțile ei. 

"A-ti apartine deplin, astfel incat sa fii dispus sa fii singur, este o salbaticie - un loc neimblanzit, imprevizibil, al solitudinii si cautarii. Este un loc pe cat de periculos, pe atat de fermecator, un loc pe cat de cautat, pe atat de temut... Acolo se gaseste apartenenta adevarata si este cel mai curajos si sacru loc in care va veti afla vreodata."                              Brene Brown, în cartea sa Curajul în sălbăticie

La recomandarea Andei, mă uit acum pe hbogo.ro la serialul The honourable Woman. 

Comentarii