18 povestiri dulci-amărui - ediție kindle pe Amazon

Cartea se gaseste aici


Am adunat într-un mic volum o serie de povestiri dulci amărui. Au fost scrise pornind de la începuturi oferite de prieteni si cititori ai blogului. 

Am numit inițial volumul Felii de viață dulce amăruie, căci pentru mine viața are gust de gref. Nu de lămâie, acră, nici dulce ca portocala. Gust de gref suculent, dulce amărui. 


Mereu rana și frumusețea coexistă și ține de fiecare cum se împacă cu acest mixEste important să menționez că toate textele sunt ficțiune, literatură. Scriind, însă, mi s-a părut interesant să constat cum ceva din mine se adaugă poveștii, dar și ceva din cea/cel care mi-a scris începutul din care a curs apoi povestea.


Pentru a le citi, puteți descărca pe telefon aplicatia kindle amazon. 

Mizez nu atât pe valoarea lor literară, cât pe delicatețea lor, pe vibe-ul luminos, solar, despre care mi-au vorbit toți cei care le-au lecturat înaintea publicării. Sigur, deși oameni de litere, ei îmi sunt prieteni, așa că trebuie să verificați singuri :-)

Eu as zice despre ele că sunt precum biscuitele cu unt alături de ceaiul de după amiază. Poți trăi fără el, dar, dacă este alături de ceai, ceaiul este mai savuros.

Comentarii