Week-end luminos si bun

 


                                                   Viata, cu cruzimea, culoare si frumusetea ei.
                                                              Fotografie facuta in Herastrau


👣 Ce ziceti de o plimbare ? Daca va e dor sa mai schimbati atmosfera, accesati link-ul albastru (pe desktop), de preferat si savurati plimbarea prin orasele lumii. Mie mai imi trece dorul asa :-)


❤️ Un articol dureros, nu l-am putut citi pe tot. Ce observ insa, este ca multi oameni scot la lumina povesti tulburatoare pentru a fi spuse, stiute, vindecate. 


Aseara am rasfoit a mia oara una dintre cartile preferate: Scoala zeilor, de Stefano Elio DAnna. Va ofer aceste cuvinte din ea:

„Haosul pe care fiecare om îl poartă înăuntrul lui se proiectează în lume, materializându-se sub forma disensiunilor şi a discriminării, a războaielor între rase, ideologii, credinţe şi religii.” 

Sa fim mai atenti la ceea ce punem in inconstientul colectiv. Sa ne rugam (macar Tatal nostru in gand) cand ne temem, cand ne pierdem echilibrul, valorile, moralul. Sa folosim dusurile interioare, sa stam drepti, sa cultivam bucuria, pentru ca doar bucuria ne hraneste cu energie, sa iubim si sa acceptam, sa cautam zilnic experiente care sa ne unga inimile. Alegeti viul, culoarea, zambetul, bunatatea care iradiaza din intreaga fiinta, alegeti speranta, credinta, solidaritatea, rabdarea. Cine nu mai poate, mistuit de intunericul cu care s-a hranit, sa ceara ajutor in rugaciune! 

Week-end frumos!








Comentarii