Dulce amărui, cartea mea de povestiri
Am adunat într-un mic volum o serie de povestiri dulci amărui. Au fost scrise pornind de la începuturi oferite de prieteni si cititori ai blogului. 


Am numit inițial volumul Felii de viață dulce amăruie, căci pentru mine viața are gust de gref. Nu de lămâie, acră, nici dulce ca portocala. Gust de gref suculent, dulce amărui. 

Mereu rana și frumusețea coexistă și ține de fiecare cum se împacă cu acest mix…Este important să menționez că toate textele sunt ficțiune, literatură. Scriind, însă, mi s-a părut interesant să constat cum ceva din mine se adaugă poveștii, dar și ceva din cea/cel care mi-a scris începutul din care a curs apoi povestea….


Mizez nu atât pe valoarea lor literară, cât pe delicatețea lor, pe vibe-ul luminos, solar, despre care mi-au vorbit toți cei care le-au lecturat până acum. 


Eu as zice despre ele că sunt precum biscuitele cu unt alături de ceaiul de după amiază. Poți trăi fără el, dar, dacă este alături de ceai, ceaiul este mai savuros…. Trimit cartea la cerere, pe e-mail. Pret 20 lei, via Revolut sau ING. 

 andreea@focuspeinima.ro

Comentarii