1 iunie

 


Știu că astăzi este zi de sărbătoare. Ne sărbătorim  copiii și onorăm prezența lor luminoasă în viețile noastre. 

Gândul meu zboară astăzi la milioanele de copii de pe glob care suferă-din cauza lipsurilor, din cauza foamei, din cauza abuzurilor de tot felul, a bolilor grave, din cauza războaielor…Fiecare pui de om merită o copilărie senină, lipsită de griji. Fiecare copil merită o copilărie de care să își amintească cu drag și nostalgie….

Dragi adulți, lumea pe care am creat-o este după chipul și asemănarea noastră. E imperios necesar să ne vindecăm. Să învățăm. Să ne rugăm să primim sprijinul potrivit, ca să putem fi buni, generoși, luminoși. 

Un exercițiu pe care îl fac adesea este să îmi imaginez, să vizualizez o lume diferită. Nu este un exercițiu ușor, este greu să compun imaginea, greu să cred în ea și să o mențin în fața ochilor. Însă încerc iar și iar. Exercițiul de vizualizare de azi are în centru imaginea copiilor planetei-copii de toate rasele și vârstele, radiind de sănătate și bucurie de a trăi. Este poate cel mai ușor exercițiu de vizualizare-copii senini, veseli, copii care se bucură de o copilărie fără griji. 

Te invit și pe tine să îl încerci azi de cât de multe ori îți amintești. Menține imaginea aceasta cât mai mult în fața ochilor și simte bucurie în inimă pentru acest viitor posibil. Este cel mai simplu și necostisitor mod în care poți contribui. 

Următorul pas presupune vindecarea, rafinarea propriei conștiinte și aceasta preocupare ar trebui să ruleze mereu în interior… 


                                  captura de ecran din Picurii de lumină. 33 de exerciții interioare

Nu în ultimul rând, putem acționa în plan real, prin acțiuni concrete. Ce poți face? Răspunde-ți…Eu îmi educ copiii, lucrez cu copii și adolescenți în întâlniri săptămânale, punându-mi amprenta pe formarea lor. Am scris cărți pentru copii, lucrez cu părinți. E loc de mai multă acțiune, mă rog să fiu inspirată să găsesc căile prin care să îmi aduc contribuția și mai mult. 


Vă invit să ne unim în intenție și rugăciune astăzi la ora 12.00 pentru toți copiii noștri. Au dreptul la o copilărie frumoasă, au dreptul să fie sănătoși, iubiți, protejați, ocrotiți. Au dreptul la educație și la o viață plină, la care să își aducă contribuția cu Lumină, nu cu durere. 

Oriunde vei fi, la ora 12, ora României, roagă-te pentru toți copiii care suferă. 


Comentarii