Atelier de visuri și intenții-14 decembrie






 

Pe 14 decembrie la ora 19.00 se deschid larg porțile Atelierului de visuri și intenții

De ce să vii la un astfel de atelier? 


Lucrul la un Atelier de visuri și intenții ne poate reaminti de visurile noastre, de magia din viețile noastre. Ne poate relaxa și ne poate infuza speranța, optimism, încredere și bucurie.


Când visezi cu ochii larg deschiși, decupezi ferestre mari deschise spre viitor. Când visezi cu ochii deschiși, trăiești dublu: aici și acum și într-un viitor posibil, dorit. (presupunând că avem înțelepciunea să alegem vise incredibil de frumoase).

Când visezi cu ochii deschiși, devii mai bogat și mai viu în interior. Dacă ne păstram într-o lume cunoscută, dacă ținem strâns de rutina cotidiană, dacă ne interzicem visatul ...mințile noastre se vor hrăni cu o energie stătută, greoaie. Viața va părea din ce în ce mai ternă și mai grea. Jugul va fi greu. Când visezi, sufletul își deschide larg aripile. Visul ne aduce curaj, prospețime, energie. Mintea este străbătută de idei noi, menite să ne ajute să ne împlinim visul.

Când visezi frumos, te proiectezi într-o stare de așteptare pozitivă, de nerăbdare și freamăt, de întâmpinare a noului, a experiențelor, a vieții. Devenim recipiente gata să fie umplute...Când refuzăm să visăm, e ca și cum am închide etanș recipientul cu un capac. Nimic nu intră, nimic nu iese. Trist, nu? 

Când visezi cu îndrăzneală și curaj, îți teși pânza destinului. Chemi cu visul tău lucrurile în viața ta.

Când visezi, dai o mână de ajutor corpului și minții tale să se scuture de stres, căci visatul cu ochi deschiși reduce tensiunea arterială și diminuează nivelul de stres. 

Când visezi, îngerii se bucură, căci așa au și ei o imagine a direcție înspre care vrei să mergi și te pot ajuta.

Când visezi, ieși din mulțime. Pentru că este imposibil ca visul tău să fie identic cu al altcuiva...

Visatul cu ochii deschiși ar trebuie să fie jobul nostru cel mai important. Tot ceea ce există acum în jurul nostru, toate bunurile de care ne folosim...au fost simple vise în imaginația cuiva. Visibilia ex Invisibilibus. 

„Visul este cel mai real lucru care există”, spune Visătorul în Școala zeilor. Crede pentru a vedea. A crede face parte din arta de a visa şi este calitatea cea mai de preţ a visătorului……" 


(fragment din cartea Școala zeilor, de Stefano Ellio D'Anna)

Rezervare loc pe site, aici: 

http://www.focuspeinima.ro/evenimente/atelier-de-visuri-si-intentii-2/


Comentarii