Hai hui prin munti


In week-end-ul trecut ne-am masurat cu noi insine pe Cozia-Kogaionon, muntele sfânt al dacilor, urcand din Pausa, intai spre Stanisoara, prin saua La troita si apoi pana sus la cabana Cozia. A doua zi am pornit spre Turnu, pe un traseu lejer. Pozele sunt facute in mare parte pe drumul de intoarcere, pe care eu am fost foarte fericita. Cred ca din cauza luminii.:-)
Las pozele sa vorbeasca. Sunt fotografii facute de un prieten din trupa mea de coconi si jupanese, drumeti voiosi cu totii.




Comentarii

Unknown a spus…
Ce pot sa spun privind asemenea peisaje? Nu stiu cum e la altii, dar pe mine ma incarca doar privindu-le imortalizate in poze; asa ca imi inchipui cum te-ai simtit in drumetie.
Andreea a spus…
:-) Pai iti spun cum m-m simtit: in prima zi mi-am simtit muschii intinsi la maxim, am simtit transpiratia pe spate, sete intensa si niciun gand, doar urcus....
In ziua a doua, am simtit gustul unei cafele, bauta la altitudine si o stare de fericire greu descriptibila in cuvinte, mai ales pe o portiune de drum. Avea o lumina aparte.. de miere filtrata.
Anonim a spus…
Imi aduci aminte de trupa mea de drumetii, trupa ce s-a destramat si-mi pare rau! De atunci n-am mai avut fericirea de care amintesti, tonusul sufletesc ridicat, somnul de copil si toate influentele muntelui. Dar sunt fericit ca tu esti fericita si vreau sa ramai asa o vesnicie!
Pe curand, poate!
Anonim a spus…
Buna Andreea,

Sunt Mariana, ne-am cunoscut la cursul de la Bucuresti de sapt trecuta. Am intrat pe pagina ta , deoarece mi-ai lipsit :) . A fost foarte placuta compania ta in acele zile de Bucuresti, unde ne-ai impartasit multe lucruri interesante. Iti multumesc. )(

Apropo de aceste poze, sunt minunate acele peisaje. Parca se simte numai privindu-le, aerul curat de munte, acea liniste a naturii... minunat!
Andreea a spus…
Bun regasit, Mariana! ati ajuns cu bine acasa, sper ca nu se resimte oboseala de pe drum!
Si eu m-am simtit bine la curs!

Iar pe munte.....m-as muta cu totul!
Anonim a spus…
Frumoasa zona, anul trecut am urcat de la manastirea Turnu la cabana Cozia si ne-am intors pe la Stanisoara si manastirea Cozia. 3 manastiri intr-un spatiu atat de restrans :)
Andreea a spus…
Mi-a placut mult. Cu o saptamana in urma fusesem in Bucegi si am coborat destul de obosita si dezgustata-mizerie, aglomeratie, manele. Pe Cozia-nimic din toate astea, a fost foarte placut.