Aceasta este o metoda practica, dinamica, un experiment cu tine insuti, ce ajuta la (re)gasirea sanatatii, vitalitatii, bucuriei, la reducerea stresului si cresterea nivelului de energie.
Tantralife propune cursuri de dezvoltare personala, bazate pe metode stiintifice ce folosesc explorarea senzualitatii, Tantra, tehnici de respiratie si meditatie.

Astazi aceasta traditie este mai accesibila prin utilizarea unor tehnici specifice, facute pentru omul contemporan. Oricine este in stare sa le practice, oricine este capabil sa se bucure de o sexualitate sanatoasa si constienta, de o integritate personala profunda si de o mai multa energie in fiecare aspect al vietii de zi cu zi!


Tarisha C. Castaldo face parte din Tantralife de 8 ani. A absolvit facultatea de Comunicare si Stiinte Sociale, in Milano, cu specializare in Stiinta Sentimentelor si a Emotiilor. Dupa ce a lucrat cativa ani in industria farmaceutica, a simtit nevoia sa-si aprofundeze cunostintele despre subiecte legate de sanatate, descoperind in metodele holistice a abordare mai completa a sanatatii. Cercetarea ei o aduce in punctul in care il descopera pe Osho si isi completeaza formarea profesionala cu o serie de studii si cursuri de pregatire in terapii corporale, respiratie constienta si Tantra. Astazi, Tarisha ofera sesiuni individuale in Reiki, masaj, respiratie constienta, sfaturi in terapia florala Bach si tine cursuri introductive Tantralife, tehnici de respiratie si meditatie.

Clase Tantralife

Respiratia este principalul instrument de expansiune pe care l-am mostenit din vechea arta Tantra. In acest curs vei invata cum sa folosesti tehnicile de respiratie tantrica in viata de zi cu zi, pentru a avea mai multa vitalitate, bucurie si expansiune in toate aspectele vietii.
Participarea la seara introductiva este obligatorie pentru a avea acces la clasele Tantralife.

1) Vitalitate si Energie - 18 octombrie 2008
Cu totii vrem sa traim o viata intensa, dar deseori ne aflam in situatii si relatii care nu ne implinesc. In acest workshop, prin tehnici simple din Tantra, vei invata cum sa:
- maresti nivelul de energie si vitalitate;
- aduci mai multa pasiune in relatiile pe care le ai;
- imbunatatesti bunastarea corpului si a mintii.

2) Placere si Senzualitate- 19 octombrie 2008
Placerea este cheia pentru o viata mai fericita, insa deseori o negam sau o traim intr-un mod limitat datorita fricii, reprimarii si conditionarilor. Acest workshop iti va oferi sansa de a:
- mari nivelul de placere din viata ta prin tehnici d erespiratie tantrica;
- realiza faptul ca propriul corp este in mod natural capabil sa simta placerea;
- gasi o cale noua pentru a-ti explora si exprima senzualitatea.

3) Creativitate si Bucurie- 29 noiembrie 2008
Nu trebuie sa fii pictor sau poet pentru a trai o viata creativa! Acest workshop este foarte bun pentru tine daca vrei sa:
- inveti strategii creative pentru a trai viata ca “protagonist” (personaj principal);
- gasesti sursa si sa-ti intensifici propria putere creativa;
- aduci mai mult joc si bucurie in viata ta.

4) Tantra pentru oamenii ocupati- 30 noiembrie 2008
Daca crezi ca esti prea ocupat pentru a medita sau esti mereu prins de/intr- un anumit program, atunci acest workshop este pentru tine.
Vei primi un coaching special in:
- tehnici usoare de meditatie Tantra pentru a te elibera de stress si a te relaxa;
- metode pentru a avea/ aduce o stare meditativa in orice faci;
- time management (managementul timpului) si raspuns-capacitate


Cursul este deschis tuturor, de la incepatori la “experti”, cupluri sau single.
Pentru alte detalii: http://tantra-times.weblog.ro/

Comentarii

Anonim a spus…
Ce comision iti ofera astia de ii lauzi atata ? :-))
Sau sti tu ceva si nu ne spui tot !?
Andreea a spus…
Evident ca stiu eu ceva ceva,altfel nu postam anuntul. :-)
Stiu ce schimbari poate produce parcurgerea unui astfel de curs. La inceputul acestui an, am participat la un workshop. Relatarea mea o gasesti dand click pe titlul subliniat-Tantralife, living Tantra!