Primavara cu energie tantrica :-)

Editura Mix si Studio Experimental te invita la cursuri TantraLife, 6-8 martie

Studio Experimental- Centru de Informare Osho cu evenimente de meditatie si dans si Editura Mix va invita intre 6-8 Martie la cursuri TantraLife cu Tarisha Castaldo.

Metoda TantraLife - http://www.tantralife.com/ - este practica, dinamica si propune cursuri de dezvoltare personala bazate pe metode stiintifice ce folosesc explorarea senzualitatii, Tantra, tehnici de respiratie si meditatie.

Radha C. Luglio, maestra tantra si in arta meditatiei, este fondatoarea Asociatiei TantraLife si tine cursuri in toata lumea, mai ales in Italia, Orientul Indepartat, Europa de Est, Rusia si Scandinavia. Radha este autoarea cartii "Tantra- A Way of Living and Loving", tradusa in italiana, japoneza, araba, rusa, de curand si in lba romana. Radha va fi in Romania intre 14-17 mai pentru lansarea cartii publicata la Editura Mix (atasat coperta), ocazie cu care va avea o conferinta de presa si va sustine in Bucuresti workshop-ul "Tantra- un mod de a trai si de a iubi" (detalii in curand!).
Puteti vedea cartea aici

Cursurile organizate intre 6-8 martie sunt pregatitoare cursului din mai cu Radha si sunt facilitate de Tarisha Castaldo care face parte din TantraLife de 10 ani, fiind asistenta principala a Radhei de la care a primit coaching personal in toti acesti ani.
Tarisha este specializata in Stiinta Sentimentelor si a Emotiilor. Si-a aprofundat cunostintele despre subiecte legate de sanatate, descoperind in metodele holsitice o abordare mai completa a sanatatii. Astfel, isi completeaza formarea profesionala cu o serie de studii si cursuri de pregatire in terapii corporale, respiratie constienta si Tantra.
Ofera sesiuni individuale in Reiki, masaj, respiratie constienta, sfaturi in terapia florala Bach si tine cursuri Tantralife, tehnici de respiratie si meditate.

Fiecare zi a cursurilor din 6-8 martie are tematici diferite:
- 6 martie: Intalnirea in Tantra / seara introductiva
- 7 martie: Creativitate si Bucurie
- 8 martie: Tantra pentru Oamenii Ocupati

In acest week-end veti (re)invata:
- cum sa folositi tehnicile de respiratie tantrica in viata de zi cu zi;
- cum sa va gasiti sursa creativitatii si sa va amplificati propria putere de creatie;
- tehnici Tantra simple de meditatie care ajuta la eliberarea stresului si relaxare.

Iti propunem un week-end in care te poti redescoperi: creativitate, energie, dans, meditatii active Osho...TantraLife!

Cursurile se adreseaza tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si de aducerea unei calitati meditative in viata de zi cu zi.

Cost: 110 Euro (10 Euro/ seara intro; 50 Euro/ sambata; 50 Euro/ duminica)
Locatie: Studio Experimental, str. Hrisovului 2A, zona Pajura

Este posibila participarea si doar la una din zile, fie sambata - 07.03- la Creativitate si Bucurie, fie duminica - 08.03 - la Tantra pentru Oamenii Ocupati.

Inscrierea devine efectiva in momentul achitarii a 50% din suma. Plata se face cash sau prin virament bancar. Pentru cei care doresc sa plateasca cash, va rog sa ma sunati cu o zi inainte pentru a stabili o intalnire. Pentru plata prin virament bancar, va trec mai jos datele:

Account name: Mihaela Mardale
Nr cont: RO24INGB0000999900029385
ING BANK N.V. Amsterdam - sucursala Bucuresti

Pentru inscrieri si info: studio_experimental@yahoo.com sau la tel 0728. 775 498 (Kiran)

Comentarii

Anonim a spus…
ah, iarasi TantraLife :)
Deja devin curioasa, cred ca as vrea sa incerc pentru ca am tot citit despre tantra si as vrea sa vad daca ceea ce am citit (sau citim despre tantra) se pupa cu ce e tantra ca si experienta traita intr-un astfel de curs...:)

Creativitate si Bucurie imi suna tare bine, in carti sau in informatiile de pe net despre tantra nu prea se mentioneaza asa ceva, hihi

Merci mult pentru acest anunt.
Andreea a spus…
Sa ii cauti si Kiran si Jivan si sa faci cursul cu ei. E minunat!